Profilbildet til KaatqkkProfilbildet til freaky2Profilbildet til XL KukkProfilbildet til toro60Profilbildet til LilleKeeProfilbildet til DragongirlProfilbildet til CalaDorProfilbildet til Ready4funProfilbildet til Lenaa23Profilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til monique tvProfilbildet til nafaProfilbildet til LåtteProfilbildet til faded
Profilbildet til eddi1000Profilbildet til BergenBiSugerDegProfilbildet til RockhardOsloProfilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til LokerProfilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til Mr.XProfilbildet til gummihelgeProfilbildet til sexfest3637Profilbildet til KjellsprellProfilbildet til LangbeinProfilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til OsloKnutProfilbildet til Dotto81Profilbildet til talkman

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje