Profilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til FrkHeidiProfilbildet til AnetteleProfilbildet til MuscleDomProfilbildet til snirlenProfilbildet til TabbeProfilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til MiaBellaProfilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til m33sandnesProfilbildet til shado33Profilbildet til xantippeProfilbildet til MidasProfilbildet til lalaparProfilbildet til mann osl
Profilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til Flexiguy40Profilbildet til martin,østfoldProfilbildet til RockhardOsloProfilbildet til Masserer_degProfilbildet til GrønnøydProfilbildet til InsomniaProfilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til OlavsenProfilbildet til trond`enProfilbildet til JimBodenProfilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til LokerProfilbildet til CrossOdaProfilbildet til Floppa1

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje