Profilbildet til KineticMan75Profilbildet til just myselfProfilbildet til CuckoldparetProfilbildet til Par BuskerudProfilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til El DiabloProfilbildet til ThomasassProfilbildet til TrhMann1973Profilbildet til Passivg19Profilbildet til bamsefarProfilbildet til StreetgirlsProfilbildet til KaisaProfilbildet til agderProfilbildet til love one anotherProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)
Profilbildet til No StringsProfilbildet til Crazy92Profilbildet til kjelli77Profilbildet til PSYllonProfilbildet til harepusenProfilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til geddimannProfilbildet til andy1988Profilbildet til JimBodenProfilbildet til LenemorProfilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til G94skedsmoProfilbildet til AmpriProfilbildet til solaProfilbildet til someboy

Ole Kristian 1990

@ole-kristian-1990
aktiv 3 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt Ole Kristian 1990:Disse profilene har Ole Kristian 1990 besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje