Profilbildet til TordenspydProfilbildet til LokerProfilbildet til GoldenProfilbildet til AnetteleProfilbildet til Man30303Profilbildet til LeticiaProfilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til DragongirlProfilbildet til .tvliseProfilbildet til Stuker\'nProfilbildet til Gutt 94Profilbildet til cruisefrøknaProfilbildet til Osl38Profilbildet til Jone30_svgProfilbildet til Oslo27Profilbildet til Gutt23TRD
Profilbildet til IngegardProfilbildet til MedusaProfilbildet til osllopar_27Profilbildet til bipassiv46Profilbildet til LizzyProfilbildet til ArvidluisProfilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til Sir JohnProfilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til bodybuilder.xl ?? passiv 28Profilbildet til røyskattaProfilbildet til brunnbeverProfilbildet til På_søkProfilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til Zax

Ole Kristian 1990

@ole-kristian-1990
aktiv 3 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt Ole Kristian 1990:Disse profilene har Ole Kristian 1990 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje