Profilbildet til Anne72Profilbildet til MissBlackroseProfilbildet til MrLumar82Profilbildet til SiggyzagProfilbildet til SylvesterProfilbildet til OlaguttenProfilbildet til orro75Profilbildet til mindwtoProfilbildet til AmpriProfilbildet til nymfodaleProfilbildet til Gutt20sørProfilbildet til LatexLovrProfilbildet til G94skedsmoProfilbildet til GiggSProfilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til HenrikKbg
Profilbildet til OpplandsParProfilbildet til KingRabbitProfilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til TranseMann30Profilbildet til xantippeProfilbildet til rubbergimpProfilbildet til Haakon92Profilbildet til latino123Profilbildet til MaykieProfilbildet til kjelli77Profilbildet til LadyStarProfilbildet til Androx0Profilbildet til badboy1986Profilbildet til AngelManProfilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til krsflort

Ole Kristian 1990

@ole-kristian-1990
aktiv 3 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt Ole Kristian 1990:Disse profilene har Ole Kristian 1990 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje