Profilbildet til Mass SageProfilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til førdeparetProfilbildet til ChrisosloProfilbildet til TearyProfilbildet til LadyBBWProfilbildet til guttenProfilbildet til colargolProfilbildet til BittenProfilbildet til NATURISTENProfilbildet til urokraakeProfilbildet til orro75Profilbildet til NataProfilbildet til sandnes-par
Profilbildet til vekten75Profilbildet til Solros72Profilbildet til mann oslProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til MrTwofaceProfilbildet til chipProfilbildet til NjordProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til elghodeProfilbildet til bodybuilder.xl ?? passiv 28Profilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til xantippeProfilbildet til gummihelgeProfilbildet til TingTongProfilbildet til ZizouProfilbildet til OpplandsM, voksen

Ole Kristian 1990

@ole-kristian-1990
aktiv 3 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt Ole Kristian 1990:Disse profilene har Ole Kristian 1990 besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje