Profilbildet til M23_NylonProfilbildet til ZeroProfilbildet til Oslomann 38Profilbildet til harepusenProfilbildet til ElskersexenProfilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til shaftyProfilbildet til apeeassProfilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til DetteErMegProfilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til MannPåHotellProfilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til GiggSProfilbildet til AskimMannProfilbildet til simona
Profilbildet til AfroManProfilbildet til NATURISTENProfilbildet til Andersen89Profilbildet til XL KukkProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til fadedProfilbildet til Angel84Profilbildet til Alexander44Profilbildet til freezinProfilbildet til Skeva91Profilbildet til SherylProfilbildet til kajabiProfilbildet til BiparopplandProfilbildet til -MissV-Profilbildet til orro75Profilbildet til Umbrella

Ole Kristian 1990

@ole-kristian-1990
aktiv 3 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt Ole Kristian 1990:Disse profilene har Ole Kristian 1990 besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje