Profilbildet til LissaProfilbildet til AngrybeanProfilbildet til hank95Profilbildet til guttenProfilbildet til GogT1971Profilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til SwededarterProfilbildet til i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good manProfilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til ChivasProfilbildet til Kas=)Profilbildet til Modesty56Profilbildet til Alexander44Profilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til !!sweetieProfilbildet til Kvinnen
Profilbildet til kaiasoProfilbildet til Telemann88Profilbildet til FotballguttenProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til CalaDorProfilbildet til AmpriProfilbildet til HommeProfilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til Caleron86Profilbildet til MortenBProfilbildet til henrkjarProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til spruksProfilbildet til Satzumi213Profilbildet til Per S

Ole Kristian 1990

@ole-kristian-1990
aktiv 4 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Ole Kristian 1990:Disse profilene har Ole Kristian 1990 besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje