Profilbildet til 33Profilbildet til shado33Profilbildet til NathalieJanneProfilbildet til stuve92Profilbildet til **vampelitenProfilbildet til RockhardOsloProfilbildet til GolddiggerProfilbildet til ChivasProfilbildet til *Punky*Profilbildet til kennethProfilbildet til TrinetussaProfilbildet til Alexander44Profilbildet til gloria thomasProfilbildet til KiwienProfilbildet til sydvest m48Profilbildet til Kinky m Sortland
Profilbildet til Bimann43Profilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til Babygirl85Profilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til LøvejentaProfilbildet til SingleEliseProfilbildet til Mr NilsenProfilbildet til Telemann88Profilbildet til TrinetussaProfilbildet til Reina21Profilbildet til 2KosProfilbildet til xtrProfilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til UngOgDeiligProfilbildet til wille455

Ole Kristian 1990

@ole-kristian-1990
aktiv 3 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt Ole Kristian 1990:Disse profilene har Ole Kristian 1990 besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje