Profilbildet til PSYllonProfilbildet til binittedal31Profilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til MuscleDomProfilbildet til sverre89Profilbildet til Crazy92Profilbildet til sexy pandaProfilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til SvetikProfilbildet til vekten75Profilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til Tromsøgoojenta 40 årProfilbildet til GiggSProfilbildet til brollProfilbildet til IngunnProfilbildet til akane21
Profilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til elghodeProfilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til SuzProfilbildet til BillProfilbildet til RememBr83Profilbildet til i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good manProfilbildet til Leather-hunkProfilbildet til BiparProfilbildet til LatexleahProfilbildet til siwthereseeProfilbildet til TranseMann30Profilbildet til bergenm30Profilbildet til MaykieProfilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til sola

Ole Kristian 1990

@ole-kristian-1990
aktiv 3 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt Ole Kristian 1990:Disse profilene har Ole Kristian 1990 besøkt:
Viser 1 - 3 av 3 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 1 time, 38 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 1 time, 38 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Kontaktannonser

  aktiv 2 måneder siden
  Søker du en venn, kjæreste eller partner skriv litt om deg selv og hvilken del av l […]

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje