Profilbildet til Grom87Profilbildet til Ganjalf21Profilbildet til StaaleProfilbildet til SoftfeetProfilbildet til C.lop14Profilbildet til kinkysub slutProfilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til burndocProfilbildet til StreetgirlsProfilbildet til mr_sterhkProfilbildet til beitoProfilbildet til .tvliseProfilbildet til KarinagayProfilbildet til Nic94Profilbildet til MariusProfilbildet til KittyCat29
Profilbildet til stuve92Profilbildet til knny88Profilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til KatherineProfilbildet til halloisProfilbildet til coolchic101Profilbildet til DionysusProfilbildet til ChristinaCDProfilbildet til Tobben28Profilbildet til windel999Profilbildet til vårkåtProfilbildet til MandrakeProfilbildet til shinY_Profilbildet til YongProfilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til ConvertibleCandy

Ole Kristian 1990

@ole-kristian-1990
aktiv 3 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt Ole Kristian 1990:Disse profilene har Ole Kristian 1990 besøkt:
Viser 1 - 3 av 3 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 1 time, 18 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 1 time, 28 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Kontaktannonser

  aktiv 3 uker, 2 dager siden
  Søker du en venn, kjæreste eller partner skriv litt om deg selv og hvilken del av l […]

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje