Profilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til halloisProfilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til jeanymariaProfilbildet til kajabiProfilbildet til DrulProfilbildet til Lill17Profilbildet til TengilProfilbildet til Tor&tina40Profilbildet til RoyalfitProfilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til Linda_25Profilbildet til Al SpaceyProfilbildet til Hilde79Profilbildet til Adrian23årProfilbildet til Jærgutten
Profilbildet til regntøymannProfilbildet til uzi69Profilbildet til trisvikProfilbildet til RantazticProfilbildet til godsg1Profilbildet til SiggyzagProfilbildet til sexognytelseProfilbildet til ZupaMannProfilbildet til !!sweetieProfilbildet til MannTrondheimProfilbildet til jens41Profilbildet til MrTwofaceProfilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til 59modellProfilbildet til søker sex

Ole Kristian 1990

@ole-kristian-1990
aktiv 4 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Ole Kristian 1990:Disse profilene har Ole Kristian 1990 besøkt:
Viser 1 - 3 av 3 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 2 timer, 1 minutt siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 2 timer, 1 minutt siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Kontaktannonser

  aktiv 3 uker, 3 dager siden
  Søker du en venn, kjæreste eller partner skriv litt om deg selv og hvilken del av l […]

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje