Profilbildet til KittyCat29Profilbildet til westpar76Profilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til HommeProfilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til Mossing34Profilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til Anne72Profilbildet til Trappani89Profilbildet til kinkysjelProfilbildet til InsomniaProfilbildet til Savannah2581Profilbildet til Per SProfilbildet til Cd28Profilbildet til Sublime81Profilbildet til Suss
Profilbildet til Butt FarmerProfilbildet til ScorpionProfilbildet til JupiterProfilbildet til MummiMammaProfilbildet til zethProfilbildet til BjornchProfilbildet til TengilProfilbildet til tromsopar80Profilbildet til XL KukkProfilbildet til Siba44Profilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til maanestraaleProfilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til henrkjarProfilbildet til Mimmi51Profilbildet til SingleElise

Ole Kristian 1990

@ole-kristian-1990
aktiv 3 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt Ole Kristian 1990:Disse profilene har Ole Kristian 1990 besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Ole Kristian 1990

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje