Profilbildet til AyakachanProfilbildet til UmbrellaProfilbildet til SjtProfilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til pierceddickProfilbildet til HardRockProfilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til Kimhan1992Profilbildet til FreshnessProfilbildet til Ruthless84Profilbildet til ValeriaProfilbildet til Drifter4uProfilbildet til nada000Profilbildet til TrhMann1973Profilbildet til BiTrineProfilbildet til jannis25
Profilbildet til xantippeProfilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til BBW28Profilbildet til h_frodeProfilbildet til hank95Profilbildet til stuve92Profilbildet til lekenergodProfilbildet til geddimannProfilbildet til par_30Profilbildet til svensksnubbeProfilbildet til BDSM-VesterålenProfilbildet til *\'Sexslavinne søkes, StordProfilbildet til halloisProfilbildet til bad666boyProfilbildet til TheMissProfilbildet til Terje44Oslo

Ole Kristian 1990

@ole-kristian-1990
aktiv 4 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Ole Kristian 1990:Disse profilene har Ole Kristian 1990 besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Ole Kristian 1990

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje