Profilbildet til Oslo27Profilbildet til LatexToiletSlaveProfilbildet til kjelli77Profilbildet til MissyMooProfilbildet til HebroProfilbildet til moss73Profilbildet til Lill17Profilbildet til DetteErMegProfilbildet til bergenstranseProfilbildet til ExodiaProfilbildet til MandrakeProfilbildet til Hemne72Profilbildet til KittyCat29Profilbildet til pompelProfilbildet til SørlandsparProfilbildet til sportfuck
Profilbildet til treff hedmarkProfilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til KrangleFantProfilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til BlondetruserProfilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til davidandreProfilbildet til hotnoProfilbildet til SylvesterProfilbildet til xtrProfilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til Huldra89Profilbildet til ToyenProfilbildet til PleasurekraftProfilbildet til SingleEliseProfilbildet til jeanettek

Ole Kristian 1990

@ole-kristian-1990
aktiv 3 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt Ole Kristian 1990:Disse profilene har Ole Kristian 1990 besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Ole Kristian 1990

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje