Profilbildet til Bergen-nordProfilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til Hilde79Profilbildet til GiggSProfilbildet til nada000Profilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til Tor&tina40Profilbildet til DjeimiProfilbildet til svensksnubbeProfilbildet til LangbeinProfilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til Slappen72Profilbildet til BluwProfilbildet til AvalonProfilbildet til blaithinProfilbildet til Freddyfe
Profilbildet til Terje44OsloProfilbildet til Klara31Profilbildet til CalaDorProfilbildet til nelg90Profilbildet til NannaProfilbildet til fotfetisjProfilbildet til SylvesterProfilbildet til NaughtyDaneProfilbildet til Angel4uProfilbildet til CindyCDProfilbildet til KinkymasterProfilbildet til chipProfilbildet til jeanymariaProfilbildet til sisunorProfilbildet til SupermannProfilbildet til Kas=)

ole322

@ole322
aktiv 4 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt ole322:Disse profilene har ole322 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje