Profilbildet til TigerProfilbildet til KarinagayProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til faithProfilbildet til AmpriProfilbildet til bergen89Profilbildet til AvalonProfilbildet til Karlsen20mProfilbildet til HebroProfilbildet til MedusaProfilbildet til angelica96Profilbildet til LøvejentaProfilbildet til maritaProfilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til m33sandnesProfilbildet til Dorrans
Profilbildet til Galloper1989Profilbildet til chefdepommeProfilbildet til LatexleahProfilbildet til lekentpar28Profilbildet til trisvikProfilbildet til Tigergutten82Profilbildet til BiparopplandProfilbildet til trollmor;)))Profilbildet til musclebottomosloProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til Just4youProfilbildet til AnetteleProfilbildet til trannyboyProfilbildet til TheRose49Profilbildet til Sarlime

ole322

@ole322
aktiv 4 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt ole322:Disse profilene har ole322 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje