Profilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til FinelineProfilbildet til ZupaMannProfilbildet til BittenProfilbildet til jonas93Profilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til knutbrgProfilbildet til MannTrondheimProfilbildet til uzi69Profilbildet til LadyStarProfilbildet til BotanicalProfilbildet til sexy pandaProfilbildet til treff hedmark
Profilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til PussiProfilbildet til TheRose49Profilbildet til AsveigProfilbildet til BlondetruserProfilbildet til nymfodaleProfilbildet til jenandProfilbildet til akane21Profilbildet til smoker;)Profilbildet til Latex44Profilbildet til spaceorchestraProfilbildet til WErkewrøeProfilbildet til ArousalProfilbildet til TrhMann1973Profilbildet til Tor&tina40

ole322

@ole322
aktiv 4 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt ole322:Disse profilene har ole322 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje