Profilbildet til TheRose49Profilbildet til Oslogutt45Profilbildet til sjøkjeksProfilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til JimBodenProfilbildet til AndroidProfilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til JiJiProfilbildet til Aman4U2Profilbildet til MachiavelliProfilbildet til bipassiv46Profilbildet til Mass SageProfilbildet til SussProfilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til AlexsProfilbildet til Life is a game
Profilbildet til monique tvProfilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til brunnbeverProfilbildet til HebroProfilbildet til Tegner KvinnerProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til svensksnubbeProfilbildet til RockDudeProfilbildet til førdeparetProfilbildet til No StringsProfilbildet til @nn@Profilbildet til NåProfilbildet til freezinProfilbildet til AngelMan

ole322

@ole322
aktiv 4 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt ole322:Disse profilene har ole322 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje