Profilbildet til RockDudeProfilbildet til veilchenProfilbildet til zailoProfilbildet til OlaguttenProfilbildet til NannaProfilbildet til babybooProfilbildet til subtrollet71Profilbildet til SwededarterProfilbildet til AnMy99Profilbildet til søker sexProfilbildet til jenandProfilbildet til dogbayProfilbildet til badbombadillyProfilbildet til bodybuilder.xl ?? passiv 28Profilbildet til SylvesterProfilbildet til bergenstranse
Profilbildet til FotballguttenProfilbildet til pytagorasProfilbildet til SoftfeetProfilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til LadyStarProfilbildet til norseman9Profilbildet til ElyProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til OpplandsParProfilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til 2KosProfilbildet til sjømannProfilbildet til JustinProfilbildet til tromsopar80Profilbildet til Jone30_svgProfilbildet til nattrose

ole322

@ole322
aktiv 4 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt ole322:Disse profilene har ole322 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje