Profilbildet til ZizouProfilbildet til ChrisCProfilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til SiggyzagProfilbildet til KnutValentineProfilbildet til JiJiProfilbildet til MatteStProfilbildet til PlatinumProfilbildet til Sir JohnProfilbildet til Oslo 44Profilbildet til beitoProfilbildet til skurk3Profilbildet til BittenProfilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til SpindelProfilbildet til Arconada
Profilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til Jan46Profilbildet til soulofkitchenProfilbildet til Life is a gameProfilbildet til bad666boyProfilbildet til bipassiv46Profilbildet til MikeProfilbildet til LilliMyProfilbildet til **vampelitenProfilbildet til KinkymasterProfilbildet til freezinProfilbildet til JavhaxProfilbildet til sexworker202Profilbildet til OppeiNordProfilbildet til KineticMan75Profilbildet til Spindel

ole322

@ole322
aktiv 4 år, 12 måneder siden
Disse profilene har besøkt ole322:Disse profilene har ole322 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje