Profilbildet til latino123Profilbildet til davidandreProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til AmpriProfilbildet til Passivg19Profilbildet til Adrian23årProfilbildet til Oslomann 38Profilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til KWGProfilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til ChrisosloProfilbildet til UmbrellaProfilbildet til MarwinProfilbildet til miss76Profilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til Dotto81
Profilbildet til par_30Profilbildet til KerstinVirgoProfilbildet til Roger84Profilbildet til kinkybente49-fetish-subProfilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til SkårnesProfilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til ThomasassProfilbildet til oslobiffenProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til LiberiuSProfilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til Lill17Profilbildet til MissBlackroseProfilbildet til vigdis 48Profilbildet til Mass Sage
  • 5 år, 8 måneder siden

    ole322

    ole322 ble et registrert medlem 5 år, 8 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje