Profilbildet til alexogsaraProfilbildet til ToyenProfilbildet til bergenm30Profilbildet til AngelManProfilbildet til zailoProfilbildet til Master33 BergenProfilbildet til Preci1ous69Profilbildet til gameroslProfilbildet til RoyalfitProfilbildet til bodybuilder.xl ?? passiv 28Profilbildet til snirlenProfilbildet til ensomgutt23Profilbildet til musclebottomosloProfilbildet til TengilProfilbildet til sjømannProfilbildet til Cd28
Profilbildet til FotballguttenProfilbildet til gebbensladdProfilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til pytagorasProfilbildet til TranseMann30Profilbildet til 1randybuggaProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til BluwProfilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til XjanneProfilbildet til MarwinProfilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til maritaProfilbildet til Valeria
  • 5 år, 5 måneder siden

    ole322

    ole322 ble et registrert medlem 5 år, 5 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje