Profilbildet til Kimhan1992Profilbildet til mrroyalProfilbildet til ArousalProfilbildet til ElinesProfilbildet til kajabiProfilbildet til akane21Profilbildet til FreshnessProfilbildet til elinkoskosProfilbildet til gameroslProfilbildet til XL KukkProfilbildet til candyqueen30Profilbildet til vannmann1987Profilbildet til ChrisosloProfilbildet til TuttaProfilbildet til freezinProfilbildet til Søker spennign
Profilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til hattifnattene00Profilbildet til nina1992Profilbildet til Daniella40 med mannProfilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til LatexfunProfilbildet til Erik1337Profilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til 33Profilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good manProfilbildet til Vfold50MProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til FreshnessProfilbildet til MuscleDom
  • 5 år, 5 måneder siden

    ole322

    ole322 endret profilbildet sitt 5 år, 5 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje