Profilbildet til karlaaProfilbildet til binittedal31Profilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til BabyWProfilbildet til LangbeinProfilbildet til ZizouProfilbildet til MummiMammaProfilbildet til OpplandsParProfilbildet til Reina21Profilbildet til AnMy99Profilbildet til Bimann43Profilbildet til bad666boyProfilbildet til hank95Profilbildet til ThomasassProfilbildet til AsveigProfilbildet til Oslomann 38
Profilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til bby123Profilbildet til maritaProfilbildet til krsandgutt88Profilbildet til SnæxProfilbildet til Leto78Profilbildet til AlexanderProfilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til RomeoProfilbildet til MortenBProfilbildet til TinkerbellProfilbildet til TigerProfilbildet til Lica89Profilbildet til Niko9Profilbildet til TrhMann1973
  • 5 år, 8 måneder siden

    ole322

    ole322 endret profilbildet sitt 5 år, 8 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje