Profilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til carogirlProfilbildet til ChrisosloProfilbildet til ArielProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til NaughtyDaneProfilbildet til Linda_25Profilbildet til KospieProfilbildet til NylongummiProfilbildet til .LisetvProfilbildet til SimProfilbildet til LatexmannProfilbildet til sølProfilbildet til KennethR88Profilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til Kristiansen
Profilbildet til DorransProfilbildet til sluggernProfilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til Aman4U2Profilbildet til WhiteTigerProfilbildet til RosjerProfilbildet til LøvejentaProfilbildet til Tor&tina40Profilbildet til Floppa1Profilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til Difference___Profilbildet til KiwienProfilbildet til SussProfilbildet til hgsd1Profilbildet til SakoProfilbildet til Transe_for_hersker

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje