Profilbildet til AlesioProfilbildet til RockhardOsloProfilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til CindyCDProfilbildet til cat68Profilbildet til Tor&tina40Profilbildet til Solros72Profilbildet til JærguttenProfilbildet til NathalieJanneProfilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til fridafridaProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til Robin..tvProfilbildet til NinnaProfilbildet til **vampeliten
Profilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til stian93Profilbildet til KosMusProfilbildet til DonGrisProfilbildet til MissProfilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til siwthereseeProfilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til Tine cdProfilbildet til Fin g30Profilbildet til MrVoldProfilbildet til 2KosProfilbildet til krsandgutt88Profilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til Haakon92

ole322

@ole322
aktiv 4 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt ole322:Disse profilene har ole322 besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje