Profilbildet til BillProfilbildet til Lolita <3Profilbildet til Passivg19Profilbildet til ReidarProfilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til naitsProfilbildet til fridafridaProfilbildet til Joachim*Profilbildet til IsDronninga47Profilbildet til TrhMann1973Profilbildet til BadboyProfilbildet til NyssaProfilbildet til windel999Profilbildet til Floppa1Profilbildet til Trheim1977
Profilbildet til NeonProfilbildet til MolliProfilbildet til Passivg19Profilbildet til sjømannProfilbildet til par_30Profilbildet til carogirlProfilbildet til Tor&tina40Profilbildet til Bergen1987Profilbildet til ZizouProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til alfiboy51Profilbildet til Isabella10Profilbildet til Modesty56Profilbildet til nord88Profilbildet til ArousalProfilbildet til Johnsen966

ole322

@ole322
aktiv 4 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt ole322:Disse profilene har ole322 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje