Profilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til MissyMooProfilbildet til tromsopar80Profilbildet til swedmanProfilbildet til TorolavProfilbildet til Adrian23årProfilbildet til Handyman31Profilbildet til just myselfProfilbildet til buskerudProfilbildet til BotanicalProfilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til SoffiProfilbildet til Oslomann 38Profilbildet til hawe35Profilbildet til monique tvProfilbildet til Satzumi213
Profilbildet til xtrProfilbildet til ExosProfilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til AfroManProfilbildet til MannValdresProfilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til EllensoekerProfilbildet til **vampelitenProfilbildet til BiTrineProfilbildet til lauraloveProfilbildet til charlotee23Profilbildet til Mossing34Profilbildet til LadysmanProfilbildet til mrtoreProfilbildet til ChatrinetvProfilbildet til Par Buskerud

ole322

@ole322
aktiv 4 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt ole322:Disse profilene har ole322 besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje