Profilbildet til 1randybuggaProfilbildet til vårkåtProfilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til AjscreamProfilbildet til KineticMan75Profilbildet til Joachim*Profilbildet til AfroManProfilbildet til Masserer_degProfilbildet til SvantepriProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til KingRabbitProfilbildet til bergenm30Profilbildet til Angel4uProfilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til HelgelandsGubbe
Profilbildet til sweettortureProfilbildet til bergenstranseProfilbildet til windel999Profilbildet til ChivasProfilbildet til mrtoreProfilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til Angel4uProfilbildet til svensksnubbeProfilbildet til Cd28Profilbildet til m33sandnesProfilbildet til Hot&hornyProfilbildet til sexognytelseProfilbildet til LangbeinProfilbildet til sexworker202Profilbildet til RememBr83Profilbildet til Sheryl

ole322

@ole322
aktiv 4 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt ole322:Disse profilene har ole322 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje