Profilbildet til Alexander44Profilbildet til TommybProfilbildet til two-playfulProfilbildet til Satzumi213Profilbildet til NATURISTENProfilbildet til NallexyProfilbildet til lekentpar28Profilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til lunatrabemProfilbildet til sørlandssønnProfilbildet til bad666boyProfilbildet til Tobben28Profilbildet til Kåtfyr34yesProfilbildet til buskerudProfilbildet til Lars80Profilbildet til Samehada
Profilbildet til Drifter4uProfilbildet til sweettortureProfilbildet til Rasputin72Profilbildet til colargolProfilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til Jan46Profilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til staalmannenProfilbildet til AndroidProfilbildet til AjscreamProfilbildet til Bimann43Profilbildet til AsveigProfilbildet til SvantepriProfilbildet til naughtyboy23Profilbildet til PhenrikProfilbildet til bwilly

ole322

@ole322
aktiv 4 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt ole322:Disse profilene har ole322 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje