Profilbildet til leandroProfilbildet til CalaDorProfilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til KospieProfilbildet til AvalonProfilbildet til freezinProfilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til 33Profilbildet til StorMørkKukProfilbildet til ChrisosloProfilbildet til SoffiProfilbildet til jeanymariaProfilbildet til LenemorProfilbildet til ShadowwolfProfilbildet til NeonProfilbildet til Becks
Profilbildet til lekentpar28Profilbildet til NeonProfilbildet til TabbeProfilbildet til binittedal31Profilbildet til latex66Profilbildet til ole322Profilbildet til godsg1Profilbildet til XenaProfilbildet til TravelingguyProfilbildet til LadysmanProfilbildet til qwerty19Profilbildet til HardRockProfilbildet til pitt76Profilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til NordJente90Profilbildet til FrStadPassiv

ole322

@ole322
aktiv 4 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt ole322:Disse profilene har ole322 besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje