Profilbildet til Høvikmann46Profilbildet til BIJ26M32Profilbildet til MidasProfilbildet til uzi69Profilbildet til siwthereseeProfilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til BrumProfilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til PussiProfilbildet til sweettortureProfilbildet til miss76Profilbildet til Rapper.1Profilbildet til BullseyeProfilbildet til ingwardo82Profilbildet til VictorProfilbildet til Trheim1977
Profilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til just myselfProfilbildet til skurk3Profilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til IsDronninga47Profilbildet til Handyman31Profilbildet til svensksnubbeProfilbildet til @nn@Profilbildet til FotballguttenProfilbildet til ToyenProfilbildet til ParKos2239Profilbildet til SvantepriProfilbildet til kjelli77Profilbildet til Joey77Profilbildet til mindwtoProfilbildet til qwerty19

ole322

@ole322
aktiv 4 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt ole322:Disse profilene har ole322 besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 3 timer, 51 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 3 timer, 51 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje