Profilbildet til Thea92Profilbildet til maritaProfilbildet til Mimmi51Profilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til SkorpionenProfilbildet til LissaProfilbildet til DetteErMegProfilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til El DiabloProfilbildet til ThomasassProfilbildet til Flexiguy40Profilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til GiggSProfilbildet til SherylProfilbildet til Oslo27Profilbildet til Søkerdominantkvinne
Profilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til skurk3Profilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til DavinciProfilbildet til TorolavProfilbildet til @nn@Profilbildet til NaughtyDaneProfilbildet til PlatinumProfilbildet til parsøkersexProfilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til nada000Profilbildet til lunatrabemProfilbildet til lalaparProfilbildet til Ruien

ole322

@ole322
aktiv 4 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt ole322:Disse profilene har ole322 besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 1 time, 26 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 1 time, 26 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje