Profilbildet til ZaxProfilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til Klar 79Profilbildet til joniProfilbildet til naughtyboy23Profilbildet til bby123Profilbildet til CandyCrushProfilbildet til TonyMontanaProfilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til TinkerbellProfilbildet til mrtoreProfilbildet til StianProfilbildet til pitt76Profilbildet til Mr.XProfilbildet til mizzy
Profilbildet til hawe35Profilbildet til Latex44Profilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til LatexleahProfilbildet til Jan46Profilbildet til guttenProfilbildet til OlaguttenProfilbildet til Galloper1989Profilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til knutbrgProfilbildet til miss76Profilbildet til jens41Profilbildet til petzlProfilbildet til eddi1000Profilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til Brum

ole322

@ole322
aktiv 4 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt ole322:Disse profilene har ole322 besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

ole322

Ditt kjønn

Mann

Frivillige opplysninger

Jeg søker

Hemmelig

Min sexstatus

Hetero

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje