Profilbildet til mindwtoProfilbildet til SuzProfilbildet til svensksnubbeProfilbildet til sexworker202Profilbildet til urokraakeProfilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til KerstinVirgoProfilbildet til swedmanProfilbildet til FreshnessProfilbildet til SadominatorProfilbildet til 1randybuggaProfilbildet til KjellarProfilbildet til badboy1986Profilbildet til StorMørkKukProfilbildet til TonyMontanaProfilbildet til gebbensladd
Profilbildet til sweettortureProfilbildet til Jan46Profilbildet til trannyboyProfilbildet til KaatqkkProfilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til mannstavangerProfilbildet til MizzyProfilbildet til KiwienProfilbildet til par_30Profilbildet til bergenstranseProfilbildet til shado33Profilbildet til jente2011Profilbildet til KjellsprellProfilbildet til lalaparProfilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til Lululuu

ole322

@ole322
aktiv 4 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt ole322:Disse profilene har ole322 besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

ole322

Ditt kjønn

Mann

Frivillige opplysninger

Jeg søker

Hemmelig

Min sexstatus

Hetero

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje