Profilbildet til YuaygirlProfilbildet til NaughtyDaneProfilbildet til FinelineProfilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til OsloG21Profilbildet til ElyProfilbildet til PlatinumProfilbildet til niceboy1986Profilbildet til OralProfilbildet til carogirlProfilbildet til Trh1980Profilbildet til kennethProfilbildet til AlesioProfilbildet til bbck osloProfilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til Singel49
Profilbildet til IngunnProfilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til Slappen72Profilbildet til ThomasassProfilbildet til TheRose49Profilbildet til maler.nProfilbildet til HighEndSubProfilbildet til moss73Profilbildet til sluggernProfilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til Toralf_89Profilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til NyssaProfilbildet til kinkysub slutProfilbildet til *Punky*Profilbildet til charlotee23

Gutt20sør

@oleri1
aktiv 4 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt Gutt20sør:Disse profilene har Gutt20sør besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje