Profilbildet til oslo-mannProfilbildet til Donatello21Profilbildet til ShyroxyaProfilbildet til SvantepriProfilbildet til AndiiProfilbildet til VigdisProfilbildet til kastrdProfilbildet til vanosm52Profilbildet til knny88Profilbildet til MannTrondheimProfilbildet til Preci1ous69Profilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til runAProfilbildet til NaturistmannenProfilbildet til Crazy92Profilbildet til FeralFeline
Profilbildet til niceboy1986Profilbildet til ConvertibleCandyProfilbildet til Dotto81Profilbildet til HenrikKbgProfilbildet til HighEndSubProfilbildet til NetzHaraldProfilbildet til freezinProfilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til northkickProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til IngegardProfilbildet til ShjalomProfilbildet til Fredbo_StavangerProfilbildet til cat68

Gutt20sør

@oleri1
aktiv 3 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt Gutt20sør:Disse profilene har Gutt20sør besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje