Profilbildet til faithProfilbildet til latexthingProfilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til LenemorProfilbildet til oslogutt995Profilbildet til bergenstranseProfilbildet til ElinesProfilbildet til _riccovero_Profilbildet til Geirern92Profilbildet til ArconadaProfilbildet til DragongirlProfilbildet til KåtglattbarbertProfilbildet til Nina18Profilbildet til LilliMyProfilbildet til Bortenfor Vanilje
Profilbildet til fadedProfilbildet til eddi1000Profilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til Tony21Profilbildet til MissBlackroseProfilbildet til IsDronninga47Profilbildet til bby123Profilbildet til simonaProfilbildet til SigvegalProfilbildet til mark04Profilbildet til ToremannProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til KåtglattbarbertProfilbildet til nattroseProfilbildet til LatexleahProfilbildet til MortenB

Gutt20sør

@oleri1
aktiv 4 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Gutt20sør:Disse profilene har Gutt20sør besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje