Profilbildet til sluttyboy4uProfilbildet til par_30Profilbildet til akane21Profilbildet til OralProfilbildet til LadysmanProfilbildet til mrtoreProfilbildet til NordJente90Profilbildet til jente2011Profilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til KvastenProfilbildet til CindyCDProfilbildet til MrLumar82Profilbildet til KingRabbitProfilbildet til TuttaProfilbildet til bakerProfilbildet til DrYvil
Profilbildet til JaNuSProfilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til JontassProfilbildet til TheRose49Profilbildet til Thea92Profilbildet til MannTrondheimProfilbildet til hotfishProfilbildet til SammiProfilbildet til vickycdProfilbildet til Sea_sailorProfilbildet til HommeProfilbildet til kennethProfilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til ParOsloVest37-52Profilbildet til ScorpionProfilbildet til Lez 40

Gutt20sør

@oleri1
aktiv 3 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Gutt20sør:Disse profilene har Gutt20sør besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje