Profilbildet til alexogsaraProfilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til JærguttenProfilbildet til ZupaMannProfilbildet til smoker;)Profilbildet til NallexyProfilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til h_frodeProfilbildet til Difference___Profilbildet til Stuker\'nProfilbildet til GogT1971Profilbildet til trond`enProfilbildet til Handyman40Profilbildet til carmellaProfilbildet til maler.nProfilbildet til **vampeliten
Profilbildet til colargolProfilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til westpar76Profilbildet til HexaProfilbildet til jens41Profilbildet til DrømmeMannProfilbildet til LåtteProfilbildet til Adrian23årProfilbildet til StreetgirlsProfilbildet til AinaCdProfilbildet til martin,østfoldProfilbildet til CulprateProfilbildet til NtrøndereProfilbildet til Joachim*Profilbildet til Staale

Gutt20sør

@oleri1
aktiv 3 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt Gutt20sør:Disse profilene har Gutt20sør besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje