Profilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til maritaProfilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til smoker;)Profilbildet til LeneaProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til NikkiSissyProfilbildet til nafaProfilbildet til gummihelgeProfilbildet til RememBr83Profilbildet til HornyAdults_orgProfilbildet til sydvest m48Profilbildet til rikkeintimProfilbildet til LadyBBW
Profilbildet til Mr.XProfilbildet til Cecilie95Profilbildet til NordJente90Profilbildet til henrkjarProfilbildet til Andersen89Profilbildet til nord88Profilbildet til ninatvProfilbildet til FrkAuroraProfilbildet til Just4youProfilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til TigerProfilbildet til DrGeigerProfilbildet til På_søkProfilbildet til guttenProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til kenneth

Gutt20sør

@oleri1
aktiv 4 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Gutt20sør:Disse profilene har Gutt20sør besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje