Profilbildet til MeeowProfilbildet til Masserer_degProfilbildet til Satzumi213Profilbildet til petzlProfilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til godsg1Profilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til BabyWProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til Mass SageProfilbildet til badbombadillyProfilbildet til !!sweetieProfilbildet til windel999Profilbildet til nina1992Profilbildet til MedPåAltProfilbildet til vesle 43
Profilbildet til GiggSProfilbildet til Dotto81Profilbildet til JustinProfilbildet til ballderProfilbildet til DragongirlProfilbildet til KristiansenProfilbildet til moss73Profilbildet til TabbeProfilbildet til cat68Profilbildet til MortenBProfilbildet til gameroslProfilbildet til RockDudeProfilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til dp72Profilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til svensksnubbe

Gutt20sør

@oleri1
aktiv 4 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt Gutt20sør:Disse profilene har Gutt20sør besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje