Profilbildet til LeneaProfilbildet til KimmernProfilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til Klara31Profilbildet til AskimMannProfilbildet til mizzyProfilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til eddi1000Profilbildet til Tobben28Profilbildet til Trheim1977Profilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til Dotto81Profilbildet til LilleKeeProfilbildet til bby123Profilbildet til HaugalendingProfilbildet til Grom87
Profilbildet til mann oslProfilbildet til KAAR!!SProfilbildet til vannmann1987Profilbildet til MM77Profilbildet til charlotee23Profilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til krsandgutt88Profilbildet til LauVauProfilbildet til pia1975Profilbildet til bunnyProfilbildet til Mossing34Profilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til NallexyProfilbildet til Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.Profilbildet til Matiine123Profilbildet til MummiMamma

Gutt20sør

@oleri1
aktiv 5 år siden
Disse profilene har besøkt Gutt20sør:Disse profilene har Gutt20sør besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje