Profilbildet til ChrisCProfilbildet til Lica89Profilbildet til naitsProfilbildet til MrLumar82Profilbildet til tromsopar80Profilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til northkickProfilbildet til L_KProfilbildet til FreshnessProfilbildet til Tigergutten82Profilbildet til bergenm30Profilbildet til !!sweetieProfilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til freezinProfilbildet til **WanjaProfilbildet til Bjoern
Profilbildet til HazeProfilbildet til kastrdProfilbildet til UerfarenProfilbildet til Dark AngelProfilbildet til KnutValentineProfilbildet til BadboyProfilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til MannTrondheimProfilbildet til naitsProfilbildet til afrikarProfilbildet til Zuurie2Profilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til TranseMann30Profilbildet til Just4youProfilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til Bipar

OppeiNord

@oppeinord
aktiv 3 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt OppeiNord:Disse profilene har OppeiNord besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje