Profilbildet til UngOgDeiligProfilbildet til MeeowProfilbildet til MandrakeProfilbildet til !!sweetieProfilbildet til just myselfProfilbildet til SKubrickProfilbildet til LokerProfilbildet til Mr NilsenProfilbildet til dewill77Profilbildet til Daniella40 med mannProfilbildet til KaatqkkProfilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til Lolita <3Profilbildet til AvalonProfilbildet til Jone30_svgProfilbildet til Goldfingermann1
Profilbildet til love one anotherProfilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til vårkåtProfilbildet til parsøkersexProfilbildet til SylvesterProfilbildet til sluttyboy4uProfilbildet til HenrikKbgProfilbildet til tromsopar80Profilbildet til Jone30_svgProfilbildet til ThomasDesProfilbildet til Angel84Profilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til Sublime81Profilbildet til NymfoWetBiProfilbildet til GogT1971Profilbildet til Sheryl

OppeiNord

@oppeinord
aktiv 2 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt OppeiNord:Disse profilene har OppeiNord besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje