Profilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til Floppa1Profilbildet til charlotee23Profilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til PlatinumProfilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til pierceddickProfilbildet til MissBlackroseProfilbildet til TravelingguyProfilbildet til vigdis 48Profilbildet til geddimannProfilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til MM77Profilbildet til SEXTREFFProfilbildet til Leto78Profilbildet til Tara84
Profilbildet til SarlimeProfilbildet til OsloG21Profilbildet til vigdis 48Profilbildet til rosegartner33Profilbildet til sydvest m48Profilbildet til pierceddickProfilbildet til johnrunProfilbildet til staalmannenProfilbildet til HenrikKbgProfilbildet til Terje44OsloProfilbildet til orro75Profilbildet til kinkysub slutProfilbildet til AzathothProfilbildet til AngelManProfilbildet til MaykieProfilbildet til UngOgDeilig

OppeiNord

@oppeinord
aktiv 3 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt OppeiNord:Disse profilene har OppeiNord besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje