Profilbildet til SadominatorProfilbildet til Bergen1987Profilbildet til RosjerProfilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til StavangerProfilbildet til Masserer_degProfilbildet til Julie00Profilbildet til DodraugenProfilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til Tor&tina40Profilbildet til veilchenProfilbildet til Karlsen20mProfilbildet til ElyProfilbildet til ExosProfilbildet til TheReader
Profilbildet til AndiiProfilbildet til NikkiSissyProfilbildet til MelekProfilbildet til hasifa wahibProfilbildet til sjøkjeksProfilbildet til latex66Profilbildet til ExodiaProfilbildet til XjanneProfilbildet til toro60Profilbildet til LatexToiletSlaveProfilbildet til LenemorProfilbildet til SoffiProfilbildet til CharlieBoyProfilbildet til Sea_sailorProfilbildet til mark04Profilbildet til Zero

OppeiNord

@oppeinord
aktiv 3 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt OppeiNord:Disse profilene har OppeiNord besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje