Profilbildet til buskerudProfilbildet til RockhardOsloProfilbildet til ArvidluisProfilbildet til nada000Profilbildet til KatherineProfilbildet til NtrøndereProfilbildet til simonaProfilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til DonGrisProfilbildet til nymfodaleProfilbildet til musclebottomosloProfilbildet til kinkysjelProfilbildet til TommybProfilbildet til gebbensladdProfilbildet til Kate WProfilbildet til shafty
Profilbildet til windel999Profilbildet til lekenergodProfilbildet til bunnyProfilbildet til YouwishProfilbildet til CharlesProfilbildet til nada000Profilbildet til TabbeProfilbildet til losamantesProfilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til FeralFelineProfilbildet til NåProfilbildet til ExodiaProfilbildet til ParOsloVest37-52Profilbildet til Difference___Profilbildet til AinaCdProfilbildet til Brum

OppeiNord

@oppeinord
aktiv 2 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt OppeiNord:Disse profilene har OppeiNord besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje