Profilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til Tony21Profilbildet til j18elverumProfilbildet til Kate WProfilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til hotnoProfilbildet til MrbigProfilbildet til LissaProfilbildet til FrStadPassivProfilbildet til Fredbo_StavangerProfilbildet til MusashiProfilbildet til badbombadillyProfilbildet til Flekka18Profilbildet til sjømannProfilbildet til Kjekken88Profilbildet til Rantaztic
Profilbildet til MannTrondheimProfilbildet til Skeva91Profilbildet til StrazoProfilbildet til FrkTheaProfilbildet til Hulder1Profilbildet til claireProfilbildet til AskimMannProfilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til ChrisCProfilbildet til LatexleahProfilbildet til 2hot4UProfilbildet til StavangerProfilbildet til Something enters the roomProfilbildet til MedusaProfilbildet til hawe35Profilbildet til MuscleDom

OppeiNord

@oppeinord
aktiv 2 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt OppeiNord:Disse profilene har OppeiNord besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje