Profilbildet til LululuuProfilbildet til EscobarProfilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til tromsopar80Profilbildet til vanosm52Profilbildet til CharlieBoyProfilbildet til knutbrgProfilbildet til L_KProfilbildet til freaky2Profilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til LiberiuSProfilbildet til KaatqkkProfilbildet til FeralFelineProfilbildet til LeticiaProfilbildet til silverProfilbildet til Charles
Profilbildet til KvastenProfilbildet til ArielProfilbildet til latex66Profilbildet til IngunnProfilbildet til MM77Profilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til Geirern92Profilbildet til EllensoekerProfilbildet til LookmeProfilbildet til SvetikProfilbildet til CharlieBoyProfilbildet til mizzyProfilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til LululuuProfilbildet til Terje44OsloProfilbildet til Xjanne

OppeiNord

@oppeinord
aktiv 2 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt OppeiNord:Disse profilene har OppeiNord besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje