Profilbildet til JontassProfilbildet til rikkeintimProfilbildet til Skeva91Profilbildet til RJProfilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til MannTrondheimProfilbildet til HebroProfilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til bergen89Profilbildet til AndyrjProfilbildet til ZeroProfilbildet til 1randybuggaProfilbildet til Julie00Profilbildet til MolliProfilbildet til Trusted Smiley
Profilbildet til KiwienProfilbildet til Angel84Profilbildet til Hulder1Profilbildet til rosegartner33Profilbildet til mannstavangerProfilbildet til moss73Profilbildet til NymfoWetBiProfilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til LadyBBWProfilbildet til lauraloveProfilbildet til monique tvProfilbildet til skurk3Profilbildet til ShineProfilbildet til ChrisCProfilbildet til kennethProfilbildet til Langbein

OppeiNord

@oppeinord
aktiv 3 år siden
Disse profilene har besøkt OppeiNord:Disse profilene har OppeiNord besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje