Profilbildet til GiggSProfilbildet til SnæxProfilbildet til pierceddickProfilbildet til ZaxProfilbildet til zethProfilbildet til LatexmannProfilbildet til mann oslProfilbildet til DetteErMegProfilbildet til subtrollet71Profilbildet til RockDudeProfilbildet til BotanicalProfilbildet til !Eivind30@Rygge!Profilbildet til Stine1986Profilbildet til pompelProfilbildet til par_30Profilbildet til soulofkitchen
Profilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til røyskattaProfilbildet til iNøff_saidProfilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til KåtglattbarbertProfilbildet til norseman9Profilbildet til sexypar85Profilbildet til Hilde79Profilbildet til GolddiggerProfilbildet til bwillyProfilbildet til LadysmanProfilbildet til MrTwofaceProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til poopITboyProfilbildet til KjellarProfilbildet til OpplandsM, voksen

OppeiNord

@oppeinord
aktiv 2 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt OppeiNord:Disse profilene har OppeiNord besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje