Profilbildet til Gutt 94Profilbildet til ElviraProfilbildet til RAPID4Profilbildet til sweettortureProfilbildet til maritaProfilbildet til RosjerProfilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til hattifnattene00Profilbildet til LatexmannProfilbildet til sluggernProfilbildet til BDSM-VesterålenProfilbildet til kajabiProfilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til NordlandProfilbildet til Unggutten98Profilbildet til Stian
Profilbildet til ShyroxyaProfilbildet til DrGeigerProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til Hanne PanneProfilbildet til EllensoekerProfilbildet til musclebottomosloProfilbildet til kinky667Profilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til ZizouProfilbildet til just myselfProfilbildet til chipProfilbildet til LokerProfilbildet til AsveigProfilbildet til BullseyeProfilbildet til RomeoProfilbildet til Grom87

OppeiNord

@oppeinord
aktiv 3 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt OppeiNord:Disse profilene har OppeiNord besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje