Profilbildet til trond`enProfilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til XL KukkProfilbildet til OralProfilbildet til Flexiguy40Profilbildet til GoldenProfilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til Robin..tvProfilbildet til urokraakeProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til MariusProfilbildet til JiJiProfilbildet til BecksProfilbildet til .tvliseProfilbildet til KAAR!!SProfilbildet til Espen
Profilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til stor pungProfilbildet til Handyman40Profilbildet til ElviraProfilbildet til uzi69Profilbildet til Savannah2581Profilbildet til Gutt 94Profilbildet til SvantepriProfilbildet til two-playfulProfilbildet til StreetgirlsProfilbildet til ingoladProfilbildet til NtrøndereProfilbildet til fridafridaProfilbildet til KjellarProfilbildet til oslo-mannProfilbildet til krsflort

OppeiNord

@oppeinord
aktiv 2 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt OppeiNord:Disse profilene har OppeiNord besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje