Profilbildet til InsomniaProfilbildet til Life is a gameProfilbildet til Grom87Profilbildet til sjøkjeksProfilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til KingRabbitProfilbildet til freaky2Profilbildet til Alexander44Profilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til ArousalProfilbildet til kinkysjelProfilbildet til ShineProfilbildet til vesle 43Profilbildet til BDSM-VesterålenProfilbildet til mizzyProfilbildet til Plu2
Profilbildet til ExosProfilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til SingleEliseProfilbildet til ShyroxyaProfilbildet til trond`enProfilbildet til jarlemannProfilbildet til UngOgDeiligProfilbildet til bergen89Profilbildet til moss73Profilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til rosegartner33Profilbildet til elghodeProfilbildet til hgsd1Profilbildet til StorMørkKukProfilbildet til shivaProfilbildet til **Wanja

OppeiNord

@oppeinord
aktiv 3 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt OppeiNord:Disse profilene har OppeiNord besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje