Profilbildet til FeralFelineProfilbildet til julieProfilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til mann oslProfilbildet til JontassProfilbildet til TravelingguyProfilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til ReidarProfilbildet til DavinciProfilbildet til MissProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til KjellsprellProfilbildet til C.lop14Profilbildet til faithProfilbildet til westpar76Profilbildet til lekenbie36
Profilbildet til BullseyeProfilbildet til BIJ26M32Profilbildet til LeneaProfilbildet til På_søkProfilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til ToyenProfilbildet til maler.nProfilbildet til Mimmi51Profilbildet til sølProfilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til DrulProfilbildet til KimmernProfilbildet til Passivg19Profilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til RosjerProfilbildet til Kristiansen

OppeiNord

@oppeinord
aktiv 3 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt OppeiNord:Disse profilene har OppeiNord besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje