Profilbildet til BiparProfilbildet til RJProfilbildet til KimmernProfilbildet til NaughtyDaneProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til CleoProfilbildet til kjelli77Profilbildet til sølProfilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til Masserer_degProfilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til Passiv84 osloProfilbildet til lauraloveProfilbildet til MrbigProfilbildet til TordenspydProfilbildet til supertedd
Profilbildet til Adrian23årProfilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til InnlandetProfilbildet til mr_sterhkProfilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til kinkysjelProfilbildet til KaatqkkProfilbildet til treff hedmarkProfilbildet til LookmeProfilbildet til SpindelProfilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til ArousalProfilbildet til sexfest3637Profilbildet til harepusenProfilbildet til KennethR88Profilbildet til JiJi

OppeiNord

@oppeinord
aktiv 3 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt OppeiNord:Disse profilene har OppeiNord besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje