Profilbildet til G94skedsmoProfilbildet til KimmernProfilbildet til Life is a gameProfilbildet til Vfold50MProfilbildet til LadyBBWProfilbildet til veilchenProfilbildet til Haakon92Profilbildet til maler.nProfilbildet til jonas93Profilbildet til SussProfilbildet til troendern93Profilbildet til oslobiffenProfilbildet til kajabiProfilbildet til Anne72Profilbildet til InsomniaProfilbildet til Reisende40
Profilbildet til nina1992Profilbildet til Drifter4uProfilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til ShadowwolfProfilbildet til JustinProfilbildet til rubbergimpProfilbildet til vickycdProfilbildet til Passivg19Profilbildet til freaky2Profilbildet til ingoladProfilbildet til bakerProfilbildet til XL KukkProfilbildet til solaProfilbildet til Dreamboy78Profilbildet til simonaProfilbildet til andy1988

OppeiNord

@oppeinord
aktiv 3 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt OppeiNord:Disse profilene har OppeiNord besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje