Profilbildet til oslobiffenProfilbildet til Vfold50MProfilbildet til NettstedetProfilbildet til lunatrabemProfilbildet til JontassProfilbildet til blaithinProfilbildet til faithProfilbildet til .LisetvProfilbildet til Angel4uProfilbildet til Something enters the roomProfilbildet til Difference___Profilbildet til ZeroProfilbildet til BadboyProfilbildet til Skeva91Profilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til Jupiter
Profilbildet til Trh1980Profilbildet til pvcloveProfilbildet til NyssaProfilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til spruksProfilbildet til MiaBellaProfilbildet til badboy1986Profilbildet til KaisaProfilbildet til MatteStProfilbildet til KaatqkkProfilbildet til C.lop14Profilbildet til uzi69Profilbildet til jeanettekProfilbildet til Masserer_degProfilbildet til agderProfilbildet til UngOgDeilig

OppeiNord

@oppeinord
aktiv 3 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt OppeiNord:Disse profilene har OppeiNord besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje