Profilbildet til NettstedetProfilbildet til SørlandsparProfilbildet til Kimhan1992Profilbildet til TinkerbellProfilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til babybooProfilbildet til two-playfulProfilbildet til HazeProfilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til TheMissProfilbildet til Hilde79Profilbildet til DrømmeMannProfilbildet til Kas=)Profilbildet til AfroManProfilbildet til elinkoskosProfilbildet til nordicsound
Profilbildet til KospieProfilbildet til jarlemannProfilbildet til MannTrondheimProfilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til Søker spennignProfilbildet til nord88Profilbildet til TinkerbellProfilbildet til AzathothProfilbildet til puppemarianneProfilbildet til orphansProfilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til nelg90Profilbildet til ArconadaProfilbildet til KrangleFantProfilbildet til Kjellsprell

OppeiNord

@oppeinord
aktiv 3 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt OppeiNord:Disse profilene har OppeiNord besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje