Profilbildet til TuttaProfilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til Andersen89Profilbildet til krsflortProfilbildet til treff hedmarkProfilbildet til LamatryneProfilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til Robin..tvProfilbildet til jenandProfilbildet til Floppa1Profilbildet til nymfodaleProfilbildet til OralProfilbildet til xantippeProfilbildet til TrhMann1973Profilbildet til BadboyProfilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)
Profilbildet til 2KosProfilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til SuzProfilbildet til Grom87Profilbildet til oslokosProfilbildet til Tine cdProfilbildet til Handyman31Profilbildet til sisunorProfilbildet til bait69Profilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til *Punky*Profilbildet til Thea92Profilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til leandroProfilbildet til Kimhan1992Profilbildet til mann osl

OppeiNord

@oppeinord
aktiv 3 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt OppeiNord:Disse profilene har OppeiNord besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje