Profilbildet til SakoProfilbildet til h_frodeProfilbildet til Kalle2Profilbildet til AlexsProfilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til fevikmannenProfilbildet til OppeiNordProfilbildet til tromsopar80Profilbildet til TuttaProfilbildet til DOMINANTProfilbildet til fotfetisjProfilbildet til beitoProfilbildet til YongProfilbildet til freezinProfilbildet til lunatrabemProfilbildet til Trheim1977
Profilbildet til pvcloveProfilbildet til gloria thomasProfilbildet til SnæxProfilbildet til Sir JohnProfilbildet til mr_sterhkProfilbildet til musclebottomosloProfilbildet til Donatello21Profilbildet til LatexleahProfilbildet til davidandreProfilbildet til AlexsProfilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til Flexiguy40Profilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til Butt FarmerProfilbildet til CandyCrushProfilbildet til Per S

OppeiNord

@oppeinord
aktiv 3 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt OppeiNord:Disse profilene har OppeiNord besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje