Profilbildet til vigdis 48Profilbildet til *Punky*Profilbildet til Dreamboy78Profilbildet til guttenProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til SkårnesProfilbildet til AyakachanProfilbildet til SingleEliseProfilbildet til badbombadillyProfilbildet til NowheremanProfilbildet til alexogsaraProfilbildet til Hot&hornyProfilbildet til SakoProfilbildet til oslo-mannProfilbildet til TrinetussaProfilbildet til yana
Profilbildet til Dark AngelProfilbildet til GoldenProfilbildet til G94skedsmoProfilbildet til LokerProfilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til EscobarProfilbildet til KaisaProfilbildet til HardRockProfilbildet til Thea92Profilbildet til freaky2Profilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til KerstinVirgoProfilbildet til Telemann88Profilbildet til Karlsen20mProfilbildet til DodraugenProfilbildet til Ramona smerte slave

OppeiNord

@oppeinord
aktiv 3 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt OppeiNord:Disse profilene har OppeiNord besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje