Profilbildet til krsflortProfilbildet til Mikkel82Profilbildet til Jone30_svgProfilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til OralProfilbildet til candyqueen30Profilbildet til fadedProfilbildet til Tobben28Profilbildet til RixnProfilbildet til Leather-hunkProfilbildet til !BK5dude34!Profilbildet til Nic94Profilbildet til zailoProfilbildet til TinkerbellProfilbildet til SylvesterProfilbildet til Fin g30
Profilbildet til NataProfilbildet til mindwtoProfilbildet til AngelManProfilbildet til Donatello21Profilbildet til troendern93Profilbildet til bunnyProfilbildet til agderProfilbildet til ZeroProfilbildet til SimProfilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til FotballguttenProfilbildet til Daniella40 med mannProfilbildet til Osl38Profilbildet til knutbrgProfilbildet til Aman4U2

OppeiNord

@oppeinord
aktiv 3 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt OppeiNord:Disse profilene har OppeiNord besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje