Profilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til Sir JohnProfilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til Kalle2Profilbildet til kennedy85Profilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til LiberiuSProfilbildet til silverProfilbildet til LenemorProfilbildet til PhenrikProfilbildet til SiggyzagProfilbildet til Geirern92Profilbildet til BiparProfilbildet til RogermadsProfilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til Caleron86
Profilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til Mossing34Profilbildet til @nn@Profilbildet til Bimann43Profilbildet til Vfold50MProfilbildet til SingleEliseProfilbildet til BullseyeProfilbildet til KWGProfilbildet til Plu2Profilbildet til OlaguttenProfilbildet til Solros72Profilbildet til Cd28Profilbildet til runAProfilbildet til LokerProfilbildet til bad666boyProfilbildet til Niko9

OppeiNord

@oppeinord
aktiv 3 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt OppeiNord:Disse profilene har OppeiNord besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje