Profilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til freezinProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til MrTwofaceProfilbildet til SKubrickProfilbildet til **vampelitenProfilbildet til MannValdresProfilbildet til KogKProfilbildet til PlatinumProfilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til TengilProfilbildet til FrkAuroraProfilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til PhenrikProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til pierceddick
Profilbildet til Joey77Profilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til love one anotherProfilbildet til apeeassProfilbildet til SamehadaProfilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til englevingerProfilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til carogirlProfilbildet til Solros72Profilbildet til MarwinProfilbildet til KjellarProfilbildet til babybooProfilbildet til Staale

OppeiNord

@oppeinord
aktiv 3 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt OppeiNord:Disse profilene har OppeiNord besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje