Profilbildet til OppeiNordProfilbildet til andy1988Profilbildet til C.lop14Profilbildet til geddimannProfilbildet til Slappen72Profilbildet til staalmannenProfilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til Geirern92Profilbildet til SylvesterProfilbildet til Reina21Profilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til NataProfilbildet til ExodiaProfilbildet til TheRose49Profilbildet til j18elverumProfilbildet til Sublime81
Profilbildet til Vfold50MProfilbildet til OralProfilbildet til bergenstranseProfilbildet til westpar76Profilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til CalaDorProfilbildet til ShadowwolfProfilbildet til afrikarProfilbildet til Hemne72Profilbildet til Trheim1977Profilbildet til bakerProfilbildet til Ruthless84Profilbildet til SjtProfilbildet til BjoernProfilbildet til RJProfilbildet til Siggyzag

OppeiNord

@oppeinord
aktiv 3 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt OppeiNord:Disse profilene har OppeiNord besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje