Profilbildet til krsflortProfilbildet til kaiasoProfilbildet til Tegner KvinnerProfilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til LåtteProfilbildet til Leather-hunkProfilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til sølProfilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til Robert LoveProfilbildet til DetteErMegProfilbildet til Sigvegal
Profilbildet til nattroseProfilbildet til chefdepommeProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til jente2011Profilbildet til SarlimeProfilbildet til Sea_sailorProfilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til LatexfunProfilbildet til nymfodaleProfilbildet til MrVoldProfilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til AyakachanProfilbildet til stor pungProfilbildet til DrulProfilbildet til MaykieProfilbildet til sandnes-par

OppeiNord

@oppeinord
aktiv 3 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt OppeiNord:Disse profilene har OppeiNord besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje