Profilbildet til gloria thomasProfilbildet til TravelingguyProfilbildet til westpar76Profilbildet til JærguttenProfilbildet til LiberiuSProfilbildet til Trheim1977Profilbildet til MannTrondheimProfilbildet til NyssaProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til naughtyboy23Profilbildet til 2KosProfilbildet til AlexanderProfilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til temptationProfilbildet til Kate W
Profilbildet til pia1975Profilbildet til GoldenProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til GogT1971Profilbildet til lalaparProfilbildet til kennedy85Profilbildet til nordicsoundProfilbildet til Klar 79Profilbildet til TrhMann1973Profilbildet til TranseMann30Profilbildet til stuve92Profilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til MissyMooProfilbildet til CdrypaProfilbildet til XenaProfilbildet til Tigergutten82

OppeiNord

@oppeinord
aktiv 3 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt OppeiNord:Disse profilene har OppeiNord besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje