Profilbildet til TengilProfilbildet til Haakon92Profilbildet til MusashiProfilbildet til just myselfProfilbildet til MissMProfilbildet til HumlevatnProfilbildet til jonas93Profilbildet til miss76Profilbildet til BiparProfilbildet til Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.Profilbildet til ParOsloVest37-52Profilbildet til Mr NilsenProfilbildet til KarinagayProfilbildet til ingoladProfilbildet til fevikmannenProfilbildet til latexthing
Profilbildet til dp72Profilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til MeeowProfilbildet til SadominatorProfilbildet til ShyroxyaProfilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til ensomgutt23Profilbildet til andy1988Profilbildet til rikkeintimProfilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til ninatvProfilbildet til trollmor;)))Profilbildet til COBRAF2Profilbildet til bamsefarProfilbildet til levanger_g31

OppeiNord

@oppeinord
aktiv 3 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt OppeiNord:Disse profilene har OppeiNord besøkt:
Viser 1 - 3 av 3 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 1 time, 17 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 1 time, 17 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Kontaktannonser

  aktiv 3 uker, 3 dager siden
  Søker du en venn, kjæreste eller partner skriv litt om deg selv og hvilken del av l […]

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje