Profilbildet til Flekka18Profilbildet til RomeoProfilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til StrazoProfilbildet til SiggyzagProfilbildet til windel999Profilbildet til soulofkitchenProfilbildet til *\'Sexslavinne søkes, StordProfilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til vigdis 48Profilbildet til stuve92Profilbildet til TinkerbellProfilbildet til testomanProfilbildet til KingRabbitProfilbildet til Mandal37
Profilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til chipProfilbildet til AvalonProfilbildet til GeeFunkProfilbildet til DionysusProfilbildet til Joey77Profilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til vesle 43Profilbildet til JimBodenProfilbildet til akane21Profilbildet til PhenrikProfilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til kajabiProfilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til bodybuilder.xl ?? passiv 28Profilbildet til Golden

OppeiNord

@oppeinord
aktiv 3 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt OppeiNord:Disse profilene har OppeiNord besøkt:
Viser 1 - 3 av 3 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 2 timer, 13 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 2 timer, 13 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Kontaktannonser

  aktiv 1 måned siden
  Søker du en venn, kjæreste eller partner skriv litt om deg selv og hvilken del av l […]

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje