Profilbildet til hank95Profilbildet til Rapper.1Profilbildet til BadboyProfilbildet til NyssaProfilbildet til qwerty19Profilbildet til ole322Profilbildet til XenaProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til mizzyProfilbildet til RoyalfitProfilbildet til agderProfilbildet til OsloKnutProfilbildet til MissBlackroseProfilbildet til badboy1986Profilbildet til Siba44Profilbildet til Victor
Profilbildet til Handyman40Profilbildet til sørlandssønnProfilbildet til NikkiSissyProfilbildet til iNøff_saidProfilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til G94skedsmoProfilbildet til superteddProfilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til sisunorProfilbildet til vickycdProfilbildet til buskerudProfilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til stian93Profilbildet til SoftfeetProfilbildet til gebbensladdProfilbildet til fridafrida

OppeiNord

@oppeinord
aktiv 3 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt OppeiNord:Disse profilene har OppeiNord besøkt:
Viser 1 - 3 av 3 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 2 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 2 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Kontaktannonser

  aktiv 2 måneder siden
  Søker du en venn, kjæreste eller partner skriv litt om deg selv og hvilken del av l […]

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje