Profilbildet til Crazy92Profilbildet til Hemne72Profilbildet til Høvikmann46Profilbildet til TheReaderProfilbildet til DrYvilProfilbildet til jonas93Profilbildet til SoffiProfilbildet til Per SProfilbildet til KrangleFantProfilbildet til KaatqkkProfilbildet til Toralf_89Profilbildet til @nn@Profilbildet til ElyProfilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til XenaProfilbildet til Østfoldmann
Profilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til JærguttenProfilbildet til jeanettekProfilbildet til BiTrineProfilbildet til RubberkingProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til BB-btm4topProfilbildet til MikeProfilbildet til Tigergutten82Profilbildet til siwthereseeProfilbildet til AngelManProfilbildet til ChivasProfilbildet til engenanjaProfilbildet til MedPåAltProfilbildet til faith

OppeiNord

@oppeinord
aktiv 3 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt OppeiNord:Disse profilene har OppeiNord besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

OppeiNord

Ditt kjønn

Mann

Frivillige opplysninger

Min sexstatus

Hetero

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje