Profilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til Tara84Profilbildet til leandroProfilbildet til KWGProfilbildet til sweettortureProfilbildet til poopITboyProfilbildet til bamsefarProfilbildet til fadedProfilbildet til solaProfilbildet til sølProfilbildet til Ready4funProfilbildet til hgsd1Profilbildet til Jone30_svgProfilbildet til bad666boyProfilbildet til wille455Profilbildet til KinkyBiJente
Profilbildet til ArconadaProfilbildet til DonGrisProfilbildet til GrønnøydProfilbildet til LangbeinProfilbildet til par_30Profilbildet til Caleron86Profilbildet til trond`enProfilbildet til KosMusProfilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til northkickProfilbildet til Mr.XProfilbildet til RomeoProfilbildet til AlekProfilbildet til musclebottomosloProfilbildet til stavangerjente-82

OppeiNord

@oppeinord
aktiv 3 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt OppeiNord:Disse profilene har OppeiNord besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

OppeiNord

Ditt kjønn

Mann

Frivillige opplysninger

Min sexstatus

Hetero

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje