Profilbildet til GiggSProfilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til mrtoreProfilbildet til .tvliseProfilbildet til Unggutten98Profilbildet til JosepProfilbildet til Dotto81Profilbildet til GrønnøydProfilbildet til bipassiv46Profilbildet til KjellsprellProfilbildet til SportoguyProfilbildet til FrStadPassivProfilbildet til Hanne PanneProfilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til førdeparetProfilbildet til Android
Profilbildet til runAProfilbildet til kajabiProfilbildet til MissyMooProfilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til Caleron86Profilbildet til just myselfProfilbildet til joniProfilbildet til hawe35Profilbildet til bamsefarProfilbildet til NaughtyDaneProfilbildet til rosegartner33Profilbildet til LøvejentaProfilbildet til engenanjaProfilbildet til Mikkel82Profilbildet til Androx0Profilbildet til Golden

OppeiNord

@oppeinord
aktiv 3 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt OppeiNord:Disse profilene har OppeiNord besøkt:

Frivillige opplysninger

Min sexstatus

Hetero

Obligatoriske opplysninger

Alias

OppeiNord

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje