Profilbildet til TheReaderProfilbildet til gloria thomasProfilbildet til Oslo60+Profilbildet til freaky2Profilbildet til maritaProfilbildet til jenandProfilbildet til ChristineTranseProfilbildet til Buffy93Profilbildet til Alexander44Profilbildet til RockDudeProfilbildet til babyblueeyesProfilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til Goldi!!Profilbildet til BjoernProfilbildet til DrulProfilbildet til Goodgirl-GoneBAD
Profilbildet til tinaProfilbildet til j18elverumProfilbildet til just myselfProfilbildet til JM28Profilbildet til par_30Profilbildet til ChivasProfilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til Lolita <3Profilbildet til BillProfilbildet til CleoProfilbildet til hawe35Profilbildet til ChristinaCDProfilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til MoaProfilbildet til SammiProfilbildet til Botanical

oppland1234

@opplandia
aktiv 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt oppland1234:Disse profilene har oppland1234 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje