Profilbildet til Par BuskerudProfilbildet til par_30Profilbildet til DrGeigerProfilbildet til StavangerProfilbildet til ShyroxyaProfilbildet til YouwishProfilbildet til AzathothProfilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til HazeProfilbildet til SKubrickProfilbildet til IntrMannProfilbildet til frkhagen92Profilbildet til trond`enProfilbildet til ingwardo82Profilbildet til nafaProfilbildet til Sylvester
Profilbildet til ScorpionProfilbildet til cat68Profilbildet til xdresserProfilbildet til HebroProfilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til gebbensladdProfilbildet til mrtoreProfilbildet til Angel4uProfilbildet til godheksaProfilbildet til pitt76Profilbildet til GrønnøydProfilbildet til ChatrinetvProfilbildet til MatteStProfilbildet til Hemne72Profilbildet til GiggSProfilbildet til Latexleah

oppland1234

@opplandia
aktiv 5 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt oppland1234:Disse profilene har oppland1234 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje