Profilbildet til LissaProfilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til ElskersexenProfilbildet til freaky2Profilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til LeticiaProfilbildet til FrStadPassivProfilbildet til DodraugenProfilbildet til shado33Profilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til DavinciProfilbildet til bbck osloProfilbildet til MannValdresProfilbildet til KjellsprellProfilbildet til Gutt20sørProfilbildet til sir-digby-chicken-caesar
Profilbildet til Mr BMWProfilbildet til GoldenProfilbildet til AzathothProfilbildet til SiljeProfilbildet til Erik1337Profilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til MasterbodøProfilbildet til rubbergimpProfilbildet til Mr NilsenProfilbildet til DOMINANTProfilbildet til Tigergutten82Profilbildet til SoffiProfilbildet til Handyman40Profilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til Østfoldmann

oppland1234

@opplandia
aktiv 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt oppland1234:Disse profilene har oppland1234 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje