Profilbildet til apeeassProfilbildet til NataProfilbildet til Just4youProfilbildet til Geirern92Profilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til DrGeigerProfilbildet til JærguttenProfilbildet til LenemorProfilbildet til TheRose49Profilbildet til SadominatorProfilbildet til Gutt20sørProfilbildet til Thea92Profilbildet til pellepoleProfilbildet til Niko9Profilbildet til ingoladProfilbildet til Tine cd
Profilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til kinky667Profilbildet til ole322Profilbildet til El DiabloProfilbildet til VictorProfilbildet til MasterbodøProfilbildet til Reina21Profilbildet til MuscleDomProfilbildet til gummihelgeProfilbildet til Jone30_svgProfilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til BiparProfilbildet til ani5Profilbildet til foresterProfilbildet til lekenbie36

oppland1234

@opplandia
aktiv 1 måned siden
Disse profilene har besøkt oppland1234:Disse profilene har oppland1234 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje