Profilbildet til TheReaderProfilbildet til kennethProfilbildet til ShineProfilbildet til ParOsloVest37-52Profilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til TuttaProfilbildet til carmellaProfilbildet til No StringsProfilbildet til sydvest m48Profilbildet til ak00nProfilbildet til Ruthless84Profilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til Fin g30Profilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til RJ
Profilbildet til LatexLovrProfilbildet til BrumProfilbildet til nysgjerrigxxxProfilbildet til wille455Profilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til Sporty type - Passion for ski - Ønsker kontakt med likesinnet jenteProfilbildet til Bimann43Profilbildet til Rasputin72Profilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til BjoernProfilbildet til Mr NilsenProfilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til kennedy85Profilbildet til elghodeProfilbildet til Mikkel82Profilbildet til j18elverum

oppland1234

@opplandia
aktiv 3 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt oppland1234:Disse profilene har oppland1234 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje