Profilbildet til DionysusProfilbildet til TravelingguyProfilbildet til TranseMann30Profilbildet til rubbergimpProfilbildet til ani5Profilbildet til MedPåAltProfilbildet til ChrisosloProfilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til DonGrisProfilbildet til Sir JohnProfilbildet til ArielProfilbildet til LeneaProfilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til nymfodaleProfilbildet til Bipar
Profilbildet til fadedProfilbildet til ole322Profilbildet til Alexander44Profilbildet til HazeProfilbildet til DrYvilProfilbildet til LathamsProfilbildet til ArielProfilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til Rasputin72Profilbildet til MizzyProfilbildet til toro60Profilbildet til MatteStProfilbildet til just myselfProfilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til Per SProfilbildet til JimBoden

oppland1234

@opplandia
aktiv 1 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt oppland1234:Disse profilene har oppland1234 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje