Profilbildet til TrudeluttProfilbildet til ElskersexenProfilbildet til maanestraaleProfilbildet til IsDronninga47Profilbildet til orro75Profilbildet til Giftparnord50Profilbildet til mark04Profilbildet til knny88Profilbildet til Slappen72Profilbildet til gebbensladdProfilbildet til M23_NylonProfilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til Lez 40Profilbildet til trisvikProfilbildet til wille455Profilbildet til RJ
Profilbildet til NordJente90Profilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til kastrdProfilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til zethProfilbildet til naitsProfilbildet til bergen89Profilbildet til Angel84Profilbildet til KjellsprellProfilbildet til naughtyboy23Profilbildet til GuttOslo95Profilbildet til Hemne72Profilbildet til Floppa1Profilbildet til FrkTheaProfilbildet til bergenm30Profilbildet til Angrybean

oppland1234

@opplandia
aktiv 1 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt oppland1234:Disse profilene har oppland1234 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje