Profilbildet til CdrypaProfilbildet til 2KosProfilbildet til LiberiuSProfilbildet til krsflortProfilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til ole322Profilbildet til vigdis 48Profilbildet til FinelineProfilbildet til ParKos2239Profilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til Sneaky29Profilbildet til blaithinProfilbildet til uzi69Profilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til Bimann43Profilbildet til Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.
Profilbildet til talkmanProfilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til Lolita <3Profilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til førdeparetProfilbildet til hawe35Profilbildet til IronheartProfilbildet til AlexanderProfilbildet til svensksnubbeProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til ThomasDesProfilbildet til KosMusProfilbildet til Terje44OsloProfilbildet til IngunnProfilbildet til TordenspydProfilbildet til Ayakachan

oppland1234

@opplandia
aktiv 1 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt oppland1234:Disse profilene har oppland1234 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje