Profilbildet til CulprateProfilbildet til JupiterProfilbildet til ZaxProfilbildet til ElviraProfilbildet til LatexLovrProfilbildet til oslobiffenProfilbildet til poopITboyProfilbildet til sydvest m48Profilbildet til No StringsProfilbildet til Just4youProfilbildet til ninatvProfilbildet til naitsProfilbildet til AnetteleProfilbildet til dogbayProfilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til Tomas89bergen
Profilbildet til Caleron86Profilbildet til WhiteTigerProfilbildet til AinaCdProfilbildet til ZupaMannProfilbildet til Mass SageProfilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til Roger84Profilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til Savannah2581Profilbildet til TuttaProfilbildet til SakoProfilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til RockhardOsloProfilbildet til shinY_Profilbildet til Langbein

oppland1234

@opplandia
aktiv 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt oppland1234:Disse profilene har oppland1234 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje