Profilbildet til krsandgutt88Profilbildet til Grom87Profilbildet til El DiabloProfilbildet til SvantepriProfilbildet til sverre89Profilbildet til Oslogutt45Profilbildet til lekenergodProfilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til FreddyfeProfilbildet til Butt FarmerProfilbildet til Mimmi51Profilbildet til BergenoProfilbildet til sørlandssønnProfilbildet til i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good manProfilbildet til Alexander44Profilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)
Profilbildet til NataProfilbildet til BotanicalProfilbildet til KineticMan75Profilbildet til OppeiNordProfilbildet til BDSM-VesterålenProfilbildet til **WanjaProfilbildet til Helene89Profilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til Angel4uProfilbildet til temptationProfilbildet til .LisetvProfilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til ArconadaProfilbildet til orro75Profilbildet til Telemann88Profilbildet til !BK5dude34!

OpplandsPar

@opplandspar
aktiv 2 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt OpplandsPar:Disse profilene har OpplandsPar besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje