Profilbildet til bad666boyProfilbildet til MariusProfilbildet til Tobben28Profilbildet til jonas93Profilbildet til PhenrikProfilbildet til OralProfilbildet til skurk3Profilbildet til Stine1986Profilbildet til akane21Profilbildet til j18elverumProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til Johnsen966Profilbildet til GhroltProfilbildet til sweettortureProfilbildet til spaceorchestraProfilbildet til Al Spacey
Profilbildet til frekkis71Profilbildet til ShyroxyaProfilbildet til spaceorchestraProfilbildet til lauraloveProfilbildet til Alexander44Profilbildet til svensksnubbeProfilbildet til Fresia4Profilbildet til DragongirlProfilbildet til nattroseProfilbildet til KarinagayProfilbildet til JM28Profilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til StavangerProfilbildet til Haakon92

OpplandsPar

@opplandspar
aktiv 2 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt OpplandsPar:Disse profilene har OpplandsPar besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje