Profilbildet til virtuveProfilbildet til NordJente90Profilbildet til Kåtfyr34yesProfilbildet til NightdiverProfilbildet til ErogenProfilbildet til ElinesProfilbildet til VildeeeProfilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til SwededarterProfilbildet til LeneaProfilbildet til lovebbwProfilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til lekenbie36Profilbildet til OlaguttenProfilbildet til BotanicalProfilbildet til eddi1000
Profilbildet til spruksProfilbildet til SingleEliseProfilbildet til LøvejentaProfilbildet til MusashiProfilbildet til ShjalomProfilbildet til CharlieBoyProfilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til AvalonProfilbildet til Roger84Profilbildet til Singel49Profilbildet til 33Profilbildet til InsomniaProfilbildet til NightdiverProfilbildet til IngunnProfilbildet til TengilProfilbildet til BBW28
  • 1 år, 4 måneder siden

    Orienten

    Orienten la inn en oppdatering i gruppen Hjelp 1 år, 4 måneder siden

    Hvor finner jeg bruksanvisning for denne siden?

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje