Profilbildet til ChrisCProfilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til HardRockProfilbildet til parsøkersexProfilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til mann oslProfilbildet til poopITboyProfilbildet til Sublime81Profilbildet til ErogenProfilbildet til Høvikmann46Profilbildet til mindwtoProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til JontassProfilbildet til KristiansenProfilbildet til VoluptuousProfilbildet til jeanymaria
Profilbildet til LatexfunProfilbildet til knny88Profilbildet til Kate WProfilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til miss76Profilbildet til jarlemannProfilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til Trh1980Profilbildet til HazeProfilbildet til puppemarianneProfilbildet til OlaguttenProfilbildet til slaviProfilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til AndroidProfilbildet til søl
  • 1 år, 7 måneder siden

    Orienten

    Orienten la inn en oppdatering i gruppen Hjelp 1 år, 7 måneder siden

    Hvor finner jeg bruksanvisning for denne siden?

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje