Profilbildet til mrtoreProfilbildet til vårkåtProfilbildet til sjømannProfilbildet til gameroslProfilbildet til AngrybeanProfilbildet til dia***Profilbildet til røyskattaProfilbildet til MelekProfilbildet til Rasputin72Profilbildet til burndocProfilbildet til IngegardProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til shaftyProfilbildet til FreshnessProfilbildet til Tine cd
Profilbildet til jannis25Profilbildet til SadominatorProfilbildet til KatherineProfilbildet til MikeProfilbildet til Stuker\'nProfilbildet til DjeimiProfilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til Sublime81Profilbildet til EmmaEEProfilbildet til bergenm30Profilbildet til solaProfilbildet til 33Profilbildet til TranseMann30Profilbildet til colargolProfilbildet til El DiabloProfilbildet til Siba44

orphans

@orphanss
aktiv 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt orphans:Disse profilene har orphans besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje