Profilbildet til KAAR!!SProfilbildet til LenemorProfilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til BjoernProfilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til BIJ26M32Profilbildet til SKubrickProfilbildet til iNøff_saidProfilbildet til Joachim*Profilbildet til AmpriProfilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til KerstinVirgoProfilbildet til slaviProfilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til Kate WProfilbildet til Babygirl85
Profilbildet til levanger_g31Profilbildet til krsflortProfilbildet til ThomasDesProfilbildet til BBW28Profilbildet til CrossOdaProfilbildet til JimBodenProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til ZupaMannProfilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til GolddiggerProfilbildet til ToremannProfilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til Oslo27Profilbildet til miss76Profilbildet til Daniella40 med mann

orphans

@orphanss
aktiv 1 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt orphans:Disse profilene har orphans besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje