Profilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til ManimalProfilbildet til @nn@Profilbildet til PussiProfilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til AsveigProfilbildet til Kalle2Profilbildet til ingwardo82Profilbildet til sisunorProfilbildet til cruisefrøknaProfilbildet til claireProfilbildet til SamehadaProfilbildet til DOMINANTProfilbildet til LenemorProfilbildet til Bergeno
Profilbildet til KWGProfilbildet til NjordProfilbildet til Master33 BergenProfilbildet til MissyMooProfilbildet til GoldenProfilbildet til m33sandnesProfilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til windel999Profilbildet til LokerProfilbildet til frodes_tr.heimProfilbildet til just myselfProfilbildet til LarsnProfilbildet til LamatryneProfilbildet til KaatqkkProfilbildet til ExosProfilbildet til DrYvil

orphans

@orphanss
aktiv 10 måneder, 3 uker siden
Disse profilene har besøkt orphans:Disse profilene har orphans besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje