Profilbildet til Par på camProfilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til LathamsProfilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til ani5Profilbildet til KoseGutt89Profilbildet til oslo-mannProfilbildet til røyskattaProfilbildet til burndocProfilbildet til OlaguttenProfilbildet til krsandgutt88Profilbildet til LadysmanProfilbildet til HazeProfilbildet til SEXTREFFProfilbildet til swedman
Profilbildet til Bergen-nordProfilbildet til Trheim1977Profilbildet til lunatrabemProfilbildet til trannyboyProfilbildet til HardRockProfilbildet til bunnyProfilbildet til Mr NilsenProfilbildet til IronheartProfilbildet til Galloper1989Profilbildet til LululuuProfilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til Kalle2Profilbildet til SKubrickProfilbildet til RockhardOsloProfilbildet til golfbearProfilbildet til Hexa
  • 1 år, 1 måned siden

    orphans

    orphans la inn en oppdatering i gruppen Hjelp 1 år, 1 måned siden

    hi,jeg har vært banned fra Hommo gruppe for en ukjent grunn…kan admin hjelpe meg?

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje