Profilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til lekenbie36Profilbildet til Per SProfilbildet til urokraakeProfilbildet til pitt76Profilbildet til NtrøndereProfilbildet til BiTrineProfilbildet til Reisende40Profilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til SiljeProfilbildet til AlesioProfilbildet til knny88Profilbildet til temptationProfilbildet til KittyCat29Profilbildet til TonyMontana
Profilbildet til !BK5dude34!Profilbildet til nelg90Profilbildet til JærguttenProfilbildet til ZupaMannProfilbildet til Satzumi213Profilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til LilleKeeProfilbildet til AvalonProfilbildet til 59modellProfilbildet til JiJiProfilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til Kate WProfilbildet til TonyMontanaProfilbildet til Botanical
  • 1 år, 4 måneder siden

    orphans

    orphans la inn en oppdatering i gruppen Hjelp 1 år, 4 måneder siden

    hi,jeg har vært banned fra Hommo gruppe for en ukjent grunn…kan admin hjelpe meg?

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje