Profilbildet til Handyman31Profilbildet til bait69Profilbildet til LookmeProfilbildet til freaky2Profilbildet til ShyroxyaProfilbildet til julieProfilbildet til Dotto81Profilbildet til RomeoProfilbildet til Pia ShemaleProfilbildet til 2KosProfilbildet til NowheremanProfilbildet til SupermannProfilbildet til SKubrickProfilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til ReidarProfilbildet til !~XanZirz~!
Profilbildet til Tromsøgoojenta 40 årProfilbildet til Andersen89Profilbildet til AnetteleProfilbildet til FeralFelineProfilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til fridafridaProfilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til BergenoProfilbildet til sjømannProfilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til colargolProfilbildet til elinkoskosProfilbildet til ThomasassProfilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til staken jacsen
  • 10 måneder siden

    orphans

    orphans la inn en oppdatering i gruppen Hjelp 10 måneder siden

    hi,jeg har vært banned fra Hommo gruppe for en ukjent grunn…kan admin hjelpe meg?

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje