Profilbildet til KWGProfilbildet til KineticMan75Profilbildet til SvetikProfilbildet til *Punky*Profilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til AnetteleProfilbildet til SwededarterProfilbildet til LathamsProfilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til TordenspydProfilbildet til LadysmanProfilbildet til faithProfilbildet til UmbrellaProfilbildet til Mr.XProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til shiva
Profilbildet til pia1975Profilbildet til .LisetvProfilbildet til SoftfeetProfilbildet til Man30303Profilbildet til PhenrikProfilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til AfroManProfilbildet til MellaKristinProfilbildet til ReidarProfilbildet til levanger_g31Profilbildet til subtrollet71Profilbildet til par_30Profilbildet til GeiriProfilbildet til nord88Profilbildet til shaftyProfilbildet til temptation

orphans

@orphanss
aktiv 1 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt orphans:Disse profilene har orphans besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje