Profilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til MissBlackroseProfilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til Roger84Profilbildet til SissyShirleyProfilbildet til DetteErMegProfilbildet til KosMusProfilbildet til Joachim*Profilbildet til 2KosProfilbildet til TommybProfilbildet til AlekProfilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til Masserer_degProfilbildet til talkmanProfilbildet til FotballguttenProfilbildet til OsloG21
Profilbildet til FinelineProfilbildet til davidandreProfilbildet til TuttaProfilbildet til FrkTheaProfilbildet til urokraakeProfilbildet til Skeva91Profilbildet til tinaProfilbildet til MissyMooProfilbildet til jeanymariaProfilbildet til BabyWProfilbildet til swedmanProfilbildet til Siba44Profilbildet til blaithinProfilbildet til guttenProfilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til kinkysjel

orphans

@orphanss
aktiv 10 måneder, 4 uker siden
Disse profilene har besøkt orphans:Disse profilene har orphans besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje