Profilbildet til Dark AngelProfilbildet til BergenoProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til SpindelProfilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til SportoguyProfilbildet til Bimann43Profilbildet til Slappen72Profilbildet til petrus1956Profilbildet til TheReaderProfilbildet til GeiriProfilbildet til pitt76Profilbildet til bamsefarProfilbildet til .LisetvProfilbildet til qwerty19Profilbildet til freaky2
Profilbildet til Handyman31Profilbildet til TinkerbellProfilbildet til AvalonProfilbildet til KarinagayProfilbildet til JupiterProfilbildet til Jone30_svgProfilbildet til orphansProfilbildet til bunnyProfilbildet til Lill17Profilbildet til Bjorn92Profilbildet til harepusenProfilbildet til ElleseusProfilbildet til JosepProfilbildet til Kalle2Profilbildet til BullseyeProfilbildet til siwtheresee

orphans

@orphanss
aktiv 1 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt orphans:Disse profilene har orphans besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 11 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 11 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje