Profilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til PussiProfilbildet til ChrisosloProfilbildet til moss73Profilbildet til karlaaProfilbildet til Sneaky29Profilbildet til Ganjalf21Profilbildet til OlavsenProfilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til subtrollet71Profilbildet til Mr NilsenProfilbildet til Tegner KvinnerProfilbildet til Something enters the roomProfilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til siwthereseeProfilbildet til Mimmi51
Profilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.Profilbildet til zailoProfilbildet til Niko9Profilbildet til Ready4funProfilbildet til KaisaProfilbildet til @nn@Profilbildet til OlavsenProfilbildet til DavinciProfilbildet til LathamsProfilbildet til CandyCrushProfilbildet til EllensoekerProfilbildet til norseman9Profilbildet til Klara31Profilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til GogT1971

orphans

@orphanss
aktiv 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt orphans:Disse profilene har orphans besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 7 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 7 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje