Profilbildet til martin,østfoldProfilbildet til Isabella10Profilbildet til JavhaxProfilbildet til TordenspydProfilbildet til Sonny55Profilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til CharlieBoyProfilbildet til rikkeintimProfilbildet til vekten75Profilbildet til carogirlProfilbildet til DOMINANTProfilbildet til nada000Profilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til dp72Profilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til jeanymaria
Profilbildet til DrømmeMannProfilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til kinkybente49-fetish-subProfilbildet til zethProfilbildet til Life is a gameProfilbildet til kajabiProfilbildet til MortenBProfilbildet til SarlimeProfilbildet til ZeroProfilbildet til Slappen72Profilbildet til Erlend:)Profilbildet til fadedProfilbildet til sweden boyProfilbildet til UmbrellaProfilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til pierceddick

orphans

@orphanss
aktiv 1 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt orphans:Disse profilene har orphans besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 13 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 13 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje