Profilbildet til IngunnProfilbildet til GolddiggerProfilbildet til OlaguttenProfilbildet til lalaparProfilbildet til Babygirl85Profilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til orro75Profilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til AvalonProfilbildet til TearyProfilbildet til andy1988Profilbildet til DavinciProfilbildet til julieProfilbildet til stian93Profilbildet til JimBoden
Profilbildet til Tony21Profilbildet til PhenrikProfilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til runAProfilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til bakerProfilbildet til kinkybente49-fetish-subProfilbildet til SigvegalProfilbildet til Tyber30Profilbildet til Cecilie95Profilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til NjordProfilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til Flexiguy40Profilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til Helene89

orphans

@orphanss
aktiv 1 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt orphans:Disse profilene har orphans besøkt:

Frivillige opplysninger

Fritekst

Kristiansund,Aure,Orkdal,Trondheim

Obligatoriske opplysninger

Alias

orphans

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje