Profilbildet til 59modellProfilbildet til sexognytelseProfilbildet til BecksProfilbildet til westpar76Profilbildet til babybooProfilbildet til SkorpionenProfilbildet til foresterProfilbildet til BjornchProfilbildet til På_søkProfilbildet til Linda_25Profilbildet til Grom87Profilbildet til AvalonProfilbildet til Lez 40Profilbildet til L_KProfilbildet til hgsd1Profilbildet til NikkiSissy
Profilbildet til Vfold50MProfilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til ScorpionProfilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til bamsefarProfilbildet til NathalieJanneProfilbildet til Joachim*Profilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til FreshnessProfilbildet til iNøff_saidProfilbildet til BDSM-VesterålenProfilbildet til Adrian23årProfilbildet til afrikarProfilbildet til babyblueeyes

orphans

@orphanss
aktiv 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt orphans:Disse profilene har orphans besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

orphans

Ditt kjønn

Mann

Frivillige opplysninger

Fritekst

Kristiansund,Aure,Orkdal,Trondheim

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje