Profilbildet til vanosm52Profilbildet til CharlieBoyProfilbildet til Handyman40Profilbildet til latex66Profilbildet til spruksProfilbildet til bakerProfilbildet til hattifnattene00Profilbildet til BDSM-VesterålenProfilbildet til CrossOdaProfilbildet til sjømannProfilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til martin,østfoldProfilbildet til Lars80Profilbildet til Anne72Profilbildet til stianogvickyProfilbildet til Tinkerbell
Profilbildet til BadboyProfilbildet til RixnProfilbildet til Lars80Profilbildet til JontassProfilbildet til Erik1337Profilbildet til bipassiv46Profilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til ensomgutt23Profilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til Tony21Profilbildet til freezinProfilbildet til SamehadaProfilbildet til CindyCDProfilbildet til .LisetvProfilbildet til orphans

orphans

@orphanss
aktiv 1 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt orphans:Disse profilene har orphans besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

orphans

Ditt kjønn

Mann

Frivillige opplysninger

Fritekst

Kristiansund,Aure,Orkdal,Trondheim

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje