Profilbildet til TheMissProfilbildet til davidandreProfilbildet til Cato1977Profilbildet til vårkåtProfilbildet til latino123Profilbildet til hank95Profilbildet til sweettortureProfilbildet til Karlsen20mProfilbildet til Isabella10Profilbildet til LookmeProfilbildet til krsflortProfilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til MannTrondheimProfilbildet til mann oslProfilbildet til Unggutten98Profilbildet til karlaa
Profilbildet til levanger_g31Profilbildet til ArousalProfilbildet til DetteErMegProfilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til Mikkel82Profilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til LenemorProfilbildet til testomanProfilbildet til Tara84Profilbildet til MoaProfilbildet til colargolProfilbildet til parsøkersexProfilbildet til Lolita <3Profilbildet til El DiabloProfilbildet til *Punky*Profilbildet til simona

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje