Profilbildet til nina1992Profilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til JM28Profilbildet til nada000Profilbildet til UmbrellaProfilbildet til sabriinaProfilbildet til KåtglattbarbertProfilbildet til MiaBellaProfilbildet til m52aProfilbildet til Dark AngelProfilbildet til gummihelgeProfilbildet til Karlsen20mProfilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til qwerty19Profilbildet til line tvProfilbildet til Ruien
Profilbildet til Savannah2581Profilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til Lez 40Profilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til skurk3Profilbildet til 2hot4UProfilbildet til Drifter4uProfilbildet til alfiboy51Profilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til i love boysProfilbildet til Just4youProfilbildet til Hanne PanneProfilbildet til KvastenProfilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til BiTrineProfilbildet til Supermann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje