Profilbildet til iNøff_saidProfilbildet til ChatrinetvProfilbildet til ZizouProfilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til NjordProfilbildet til OpplandsParProfilbildet til Slave g23Profilbildet til ArvidluisProfilbildet til uzi69Profilbildet til SarlimeProfilbildet til NannaProfilbildet til Skeva91Profilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til Sir JohnProfilbildet til monique tvProfilbildet til oslo_shemale25
Profilbildet til Joachim*Profilbildet til bwillyProfilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til MrVoldProfilbildet til Modesty56Profilbildet til SoffiProfilbildet til Life is a gameProfilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til BabyWProfilbildet til Hemne72Profilbildet til pvcloveProfilbildet til KatherineProfilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til karlaaProfilbildet til FotballguttenProfilbildet til Aman4U2

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje