Profilbildet til CrossOdaProfilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til CindyCDProfilbildet til RogermadsProfilbildet til kinkysub slutProfilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til MissBlackroseProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til sandnes-par
Profilbildet til MissBlackroseProfilbildet til kinkysub slutProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til CrossOdaProfilbildet til CindyCDProfilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til Rogermads

kosetreff

@orrestrandsex
aktiv 2 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt kosetreff:Disse profilene har kosetreff besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje