Profilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til MissBlackroseProfilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til RogermadsProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til CindyCDProfilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til kinkysub slutProfilbildet til CrossOda
Profilbildet til RogermadsProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til kinkysub slutProfilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til CindyCDProfilbildet til CrossOdaProfilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til MissBlackroseProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til EmmaOlsen

kosetreff

@orrestrandsex
aktiv 3 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt kosetreff:Disse profilene har kosetreff besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje