Profilbildet til sweettortureProfilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til Tony21Profilbildet til claireProfilbildet til MrbigProfilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til AsveigProfilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til Solros72Profilbildet til babyblueeyesProfilbildet til GuttOslo95Profilbildet til SofiaTheModellProfilbildet til Tegner KvinnerProfilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til SimProfilbildet til Haakon92
Profilbildet til komigje69Profilbildet til Flexiguy40Profilbildet til pitt76Profilbildet til ani5Profilbildet til golfbearProfilbildet til SiljeProfilbildet til ReidarProfilbildet til johnrunProfilbildet til ChrisosloProfilbildet til Huldra89Profilbildet til toro60Profilbildet til BotanicalProfilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til StaaleProfilbildet til miss76Profilbildet til Golden

orro75

@orro75
aktiv 7 måneder, 3 uker siden
Disse profilene har besøkt orro75:Disse profilene har orro75 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje