Profilbildet til PlatinumProfilbildet til eddi1000Profilbildet til StavangerProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til BlondetruserProfilbildet til sørlandssønnProfilbildet til NylongummiProfilbildet til YongProfilbildet til h_frodeProfilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til ClaudiaFJProfilbildet til Andersen89Profilbildet til Kåt Mann for gift kvinneProfilbildet til MarwinProfilbildet til Lica89
Profilbildet til CulprateProfilbildet til MelekProfilbildet til stian93Profilbildet til MuscleDomProfilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til SvantepriProfilbildet til superteddProfilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til Savannah2581Profilbildet til gummihelgeProfilbildet til jannis25Profilbildet til SKubrickProfilbildet til vanosm52Profilbildet til dogbayProfilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til .Lisetv

orro75

@orro75
aktiv 2 uker, 4 dager siden
Disse profilene har besøkt orro75:Disse profilene har orro75 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje