Profilbildet til _riccovero_Profilbildet til NataProfilbildet til Bukowski69Profilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til tromsopar80Profilbildet til WErkewrøeProfilbildet til bakerProfilbildet til Joey77Profilbildet til Dotto81Profilbildet til BjornchProfilbildet til wille455Profilbildet til KiwienProfilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til Vanessa Storm(TV)
Profilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til alfiboy51Profilbildet til BecksProfilbildet til MachiavelliProfilbildet til DodraugenProfilbildet til OppeiNordProfilbildet til RockhardOsloProfilbildet til NallexyProfilbildet til Roger84Profilbildet til DavinciProfilbildet til wannaBgoodProfilbildet til zailoProfilbildet til KinkymasterProfilbildet til ak00nProfilbildet til IngunnProfilbildet til nordicsound

orro75

@orro75
aktiv 2 måneder, 3 uker siden
Disse profilene har besøkt orro75:Disse profilene har orro75 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje