Profilbildet til ShadowwolfProfilbildet til SvetikProfilbildet til FeralFelineProfilbildet til SoffiProfilbildet til OsloKnutProfilbildet til trollmor;)))Profilbildet til RJProfilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til Mr BMWProfilbildet til ensomgutt23Profilbildet til Oslo60+Profilbildet til smoker;)Profilbildet til UmbrEllaEllyProfilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til miss76Profilbildet til KennethR88
Profilbildet til kjelli77Profilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til Joey77Profilbildet til svensksnubbeProfilbildet til SiljeProfilbildet til GoldenProfilbildet til englevingerProfilbildet til Stuker\'nProfilbildet til ChrisCProfilbildet til orphansProfilbildet til Passivg19Profilbildet til ElviraProfilbildet til bbck osloProfilbildet til FrkTheaProfilbildet til CindyCDProfilbildet til DetteErMeg

orro75

@orro75
aktiv 1 måned, 3 uker siden
Disse profilene har besøkt orro75:Disse profilene har orro75 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje