Profilbildet til ArielProfilbildet til sjømannProfilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til LululuuProfilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til godsg1Profilbildet til Passivg19Profilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til NikkiSissyProfilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til LangbeinProfilbildet til WhiteTigerProfilbildet til 2KosProfilbildet til bipassiv46Profilbildet til Slave g23Profilbildet til EmmaOlsen
Profilbildet til @nn@Profilbildet til lalaparProfilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til NeonProfilbildet til eddi1000Profilbildet til Passivg19Profilbildet til harepusenProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til Leto78Profilbildet til SupermannProfilbildet til Siba44Profilbildet til binittedal31Profilbildet til westpar76Profilbildet til bergenm30Profilbildet til ChivasProfilbildet til Karlsen20m

orro75

@orro75
aktiv 3 måneder, 4 uker siden
Disse profilene har besøkt orro75:Disse profilene har orro75 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje