Profilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til AmpriProfilbildet til rubbergimpProfilbildet til Stine1986Profilbildet til HenriettejentaProfilbildet til sjømannProfilbildet til lunatrabemProfilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til røyskattaProfilbildet til WErkewrøeProfilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til Angel4uProfilbildet til Hanne PanneProfilbildet til Caleron86Profilbildet til CandyCrush
Profilbildet til monique tvProfilbildet til kajabiProfilbildet til fridafridaProfilbildet til zethProfilbildet til TranseMann30Profilbildet til latex66Profilbildet til Stine1986Profilbildet til SKubrickProfilbildet til JimBodenProfilbildet til afrikarProfilbildet til NathalieJanneProfilbildet til TheMissProfilbildet til bad666boyProfilbildet til CdrypaProfilbildet til slaviProfilbildet til just myself

orro75

@orro75
aktiv 1 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt orro75:Disse profilene har orro75 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje