Profilbildet til Angel84Profilbildet til petzlProfilbildet til Toralf_89Profilbildet til shivaProfilbildet til EvensProfilbildet til mrroyalProfilbildet til dia***Profilbildet til guttenProfilbildet til GhroltProfilbildet til AngrybeanProfilbildet til KvastenProfilbildet til hawe35Profilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til 1randybuggaProfilbildet til badboy1986Profilbildet til OsloKnut
Profilbildet til alfiboy51Profilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til ZeroProfilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til NordlandProfilbildet til KarinagayProfilbildet til runAProfilbildet til tronderpar91Profilbildet til StrazoProfilbildet til shaftyProfilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til NaughtyDaneProfilbildet til Handyman31Profilbildet til MariusProfilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til M23_Nylon

orro75

@orro75
aktiv 11 måneder, 3 uker siden
Disse profilene har besøkt orro75:Disse profilene har orro75 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje