Profilbildet til Vfold50MProfilbildet til SupermannProfilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til KAAR!!SProfilbildet til KiwienProfilbildet til OdinProfilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til 59modellProfilbildet til Telemann88Profilbildet til nelg90Profilbildet til mann oslProfilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til RonnProfilbildet til DonGrisProfilbildet til NiceManTr.heim
Profilbildet til AsveigProfilbildet til bwillyProfilbildet til MidasProfilbildet til h_frodeProfilbildet til SoftfeetProfilbildet til colargolProfilbildet til Grom87Profilbildet til LadyStarProfilbildet til Lolita <3Profilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til bait69Profilbildet til Bergen1987Profilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til CulprateProfilbildet til EvensProfilbildet til Ingunn
  • 1 år, 5 måneder siden

    orro75

    orro75 endret profilbildet sitt 1 år, 5 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje