Profilbildet til Geirern92Profilbildet til El DiabloProfilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til KnutValentineProfilbildet til SimProfilbildet til apeeassProfilbildet til sexfest3637Profilbildet til vannmann1987Profilbildet til martin,østfoldProfilbildet til dogbayProfilbildet til kinkysjelProfilbildet til HornyAdults_orgProfilbildet til MissProfilbildet til BjoernProfilbildet til ParKos2239Profilbildet til trollmor;)))
Profilbildet til Anne72Profilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til KineticMan75Profilbildet til foresterProfilbildet til TuttaProfilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til ValeriaProfilbildet til WhiteTigerProfilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til Andersen89Profilbildet til Reisende40Profilbildet til AnetteleProfilbildet til Sir JohnProfilbildet til Dotto81Profilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til veilchen
  • 1 år, 1 måned siden

    orro75

    orro75 endret profilbildet sitt 1 år, 1 måned siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje