Profilbildet til sola50Profilbildet til xdresserProfilbildet til XL KukkProfilbildet til Cd28Profilbildet til mrroyalProfilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til BecksProfilbildet til latex66Profilbildet til SherylProfilbildet til Angel4uProfilbildet til smoker;)Profilbildet til Alexander44Profilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til 33Profilbildet til bait69Profilbildet til CandyCrush
Profilbildet til bamsefarProfilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til BiJ25iParProfilbildet til ChivasProfilbildet til BlondetruserProfilbildet til lekenbie36Profilbildet til NowheremanProfilbildet til NaughtyDaneProfilbildet til NathalieJanneProfilbildet til kjelli77Profilbildet til BIJ26M32Profilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til Oslo27Profilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til KnutValentine

orro75

@orro75
aktiv 1 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt orro75:Disse profilene har orro75 besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje