Profilbildet til leandroProfilbildet til ToyenProfilbildet til BillProfilbildet til DrGeigerProfilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til GeeFunkProfilbildet til j18elverumProfilbildet til fintparProfilbildet til fevikmannenProfilbildet til JM28Profilbildet til levanger_g31Profilbildet til Natasha93Profilbildet til Meeow
Profilbildet til sluggernProfilbildet til JaNuSProfilbildet til ChatrinetvProfilbildet til KongenProfilbildet til DionysusProfilbildet til Erlend:)Profilbildet til solaProfilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til KåtglattbarbertProfilbildet til pytagorasProfilbildet til MarwinProfilbildet til superteddProfilbildet til MissMProfilbildet til ballderProfilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til lubben-bijente36 s. eldre

orro75

@orro75
aktiv 1 år siden
Disse profilene har besøkt orro75:Disse profilene har orro75 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje