Profilbildet til trisvikProfilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til HenriettejentaProfilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til shinY_Profilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til CleoProfilbildet til Plu2Profilbildet til Dark AngelProfilbildet til AsveigProfilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til LadysmanProfilbildet til LissaProfilbildet til eddi1000Profilbildet til FrStadPassiv
Profilbildet til bergenstranseProfilbildet til RogermadsProfilbildet til Gutt 94Profilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til Jone30_svgProfilbildet til CalaDorProfilbildet til Mikkel82Profilbildet til gloria thomasProfilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til fadedProfilbildet til SnæxProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til AlekProfilbildet til Ramona smerte slave

orro75

@orro75
aktiv 1 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt orro75:Disse profilene har orro75 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje