Profilbildet til RantazticProfilbildet til BlondetruserProfilbildet til Gutt20sørProfilbildet til TheMissProfilbildet til alfiboy51Profilbildet til MusashiProfilbildet til StrazoProfilbildet til Klar 79Profilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til Difference___Profilbildet til just myselfProfilbildet til KimmernProfilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til julieProfilbildet til Hot&hornyProfilbildet til xantippe
Profilbildet til Kate WProfilbildet til Hilde79Profilbildet til TingTongProfilbildet til Lars80Profilbildet til Fin g30Profilbildet til Mossing34Profilbildet til Something enters the roomProfilbildet til BIJ26M32Profilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til Hot&hornyProfilbildet til ChrisosloProfilbildet til NaturistmannenProfilbildet til soulofkitchenProfilbildet til akane21Profilbildet til Sublime81Profilbildet til Marwin

orro75

@orro75
aktiv 1 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt orro75:Disse profilene har orro75 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje