Profilbildet til NeonProfilbildet til Terje44OsloProfilbildet til TengilProfilbildet til brollProfilbildet til AfroManProfilbildet til jeanettekProfilbildet til joniProfilbildet til trisvikProfilbildet til Helene89Profilbildet til bamsefarProfilbildet til gameroslProfilbildet til Oslo 44Profilbildet til LamatryneProfilbildet til skurk3Profilbildet til engenanjaProfilbildet til sisunor
Profilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til Joachim*Profilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til SamehadaProfilbildet til TordenspydProfilbildet til MedPåAltProfilbildet til BotanicalProfilbildet til sisunorProfilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til LåtteProfilbildet til NtrøndereProfilbildet til SoffiProfilbildet til JosepProfilbildet til Hemne72Profilbildet til Erlend:)Profilbildet til Evens

orro75

@orro75
aktiv 1 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt orro75:Disse profilene har orro75 besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje