Profilbildet til Rasputin72Profilbildet til Johnsen966Profilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til Latex50Profilbildet til staalmannenProfilbildet til StaaleProfilbildet til Geirern92Profilbildet til nordicsoundProfilbildet til SEXTREFFProfilbildet til 1randybuggaProfilbildet til AnetteleProfilbildet til SarlimeProfilbildet til MissProfilbildet til LærerenProfilbildet til lovebbwProfilbildet til ingolad
Profilbildet til sluggernProfilbildet til kinkysjelProfilbildet til knny88Profilbildet til bait69Profilbildet til DavinciProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til Slave g23Profilbildet til **vampelitenProfilbildet til englevingerProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til faithProfilbildet til LatexleahProfilbildet til MartinosloProfilbildet til SKubrickProfilbildet til MissBlackroseProfilbildet til IsDronninga47

orro75

@orro75
aktiv 1 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt orro75:Disse profilene har orro75 besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 21 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 21 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje