Profilbildet til MariusProfilbildet til ZupaMannProfilbildet til WErkewrøeProfilbildet til gameroslProfilbildet til lekenergodProfilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til ElyProfilbildet til ElviraProfilbildet til KnutValentineProfilbildet til AjscreamProfilbildet til LenemorProfilbildet til godsg1Profilbildet til frekkis71Profilbildet til LiberiuSProfilbildet til ElinesProfilbildet til Bitten
Profilbildet til BrumProfilbildet til parivestProfilbildet til ChristinaCDProfilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til geddimannProfilbildet til Mr NilsenProfilbildet til LizzyProfilbildet til Leto78Profilbildet til en \"doktor\" her? (søker doktorlek)Profilbildet til ingoladProfilbildet til jeanymariaProfilbildet til Høvikmann46Profilbildet til RonnProfilbildet til Toralf_89Profilbildet til GoldenProfilbildet til Adrian23år

orro75

@orro75
aktiv 1 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt orro75:Disse profilene har orro75 besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 1 time, 32 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 1 time, 32 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje