Profilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til Aman4U2Profilbildet til MatteStProfilbildet til runAProfilbildet til Master33 BergenProfilbildet til TrhMann1973Profilbildet til kaiasoProfilbildet til pytagorasProfilbildet til Terje44OsloProfilbildet til HexaProfilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til xantippeProfilbildet til SportoguyProfilbildet til two-playfulProfilbildet til Joey77Profilbildet til dogbay
Profilbildet til ElviraProfilbildet til trond`enProfilbildet til TheMissProfilbildet til Handyman40Profilbildet til Slappen72Profilbildet til sexognytelseProfilbildet til KogKProfilbildet til MummiMammaProfilbildet til andy1988Profilbildet til EscobarProfilbildet til orro75Profilbildet til ShineProfilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til BadboyProfilbildet til SiggyzagProfilbildet til Bergensgutt89

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje