Profilbildet til PussiProfilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til El DiabloProfilbildet til .LisetvProfilbildet til mrroyalProfilbildet til AngrybeanProfilbildet til HexaProfilbildet til Just4youProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til Mossing34Profilbildet til northkickProfilbildet til komigje69Profilbildet til MissMProfilbildet til KosMusProfilbildet til bby123Profilbildet til troendern93
Profilbildet til NjordProfilbildet til Trh1980Profilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til Rasputin72Profilbildet til GirlflowerProfilbildet til LeticiaProfilbildet til Reisende40Profilbildet til lauraloveProfilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til BergenoProfilbildet til bait69Profilbildet til BB-btm4topProfilbildet til knny88Profilbildet til snirlenProfilbildet til Ramp78Profilbildet til IBeatThePussyUp

oslo-mann

@oslo-gutt
aktiv 2 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt oslo-mann:Disse profilene har oslo-mann besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje