Profilbildet til vekten75Profilbildet til ElviraProfilbildet til bait69Profilbildet til Modesty56Profilbildet til Flexiguy40Profilbildet til mark04Profilbildet til shado33Profilbildet til KWGProfilbildet til Sneaky29Profilbildet til NtrøndereProfilbildet til miss76Profilbildet til HaugalendingProfilbildet til lalaparProfilbildet til Gutt 94Profilbildet til Par BuskerudProfilbildet til Handyman31
Profilbildet til Preci1ous69Profilbildet til **vampelitenProfilbildet til @nn@Profilbildet til ElyProfilbildet til vigdis 48Profilbildet til JimBodenProfilbildet til ShjalomProfilbildet til *\'Sexslavinne søkes, StordProfilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til sluttyboy4uProfilbildet til LatexmannProfilbildet til ZupaMannProfilbildet til Crazy92Profilbildet til LangbeinProfilbildet til davidandre

oslo-mann

@oslo-gutt
aktiv 1 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt oslo-mann:Disse profilene har oslo-mann besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje