Profilbildet til BluwProfilbildet til parsøkersexProfilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til KvinnenProfilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til PSYllonProfilbildet til Niko9Profilbildet til buskerudProfilbildet til Lez 40Profilbildet til BiJ25iParProfilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til Isabella10Profilbildet til KosMusProfilbildet til BistvgProfilbildet til fotfetisjProfilbildet til Anettele
Profilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til ParKos2239Profilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til DOMINANTProfilbildet til pytagorasProfilbildet til RoyalfitProfilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til På_søkProfilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til Mossing34Profilbildet til Nic94Profilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til LamatryneProfilbildet til Robert LoveProfilbildet til Tegner Kvinner

oslo-mann

@oslo-gutt
aktiv 2 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt oslo-mann:Disse profilene har oslo-mann besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje