Profilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til TheMissProfilbildet til Giftparnord50Profilbildet til JM28Profilbildet til Søker spennignProfilbildet til poffenProfilbildet til Trheim1977Profilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til Skeva91Profilbildet til carmellaProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til someboyProfilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til ShyroxyaProfilbildet til Adrian23år
Profilbildet til FrkAuroraProfilbildet til TranseMann30Profilbildet til westpar76Profilbildet til TonyMontanaProfilbildet til ZeroProfilbildet til vickycdProfilbildet til sølProfilbildet til someboyProfilbildet til LeneaProfilbildet til AndyrjProfilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til FrkTheaProfilbildet til tromsopar80Profilbildet til urokraakeProfilbildet til hallois

oslo-mann

@oslo-gutt
aktiv 2 år, 12 måneder siden
Disse profilene har besøkt oslo-mann:Disse profilene har oslo-mann besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje