Profilbildet til KristiansenProfilbildet til RubberkingProfilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til MolliProfilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til AngrybeanProfilbildet til OdinProfilbildet til Plu2Profilbildet til ChristineCD36OsloProfilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til HebroProfilbildet til BiparopplandProfilbildet til SimProfilbildet til ~ lille please ~
Profilbildet til Erik1337Profilbildet til NataProfilbildet til Master33 BergenProfilbildet til IngunnProfilbildet til MedPåAltProfilbildet til Passivg19Profilbildet til spaceorchestraProfilbildet til Kas=)Profilbildet til naitsProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til karlaaProfilbildet til Bjorn92Profilbildet til WhiteTigerProfilbildet til gummihelgeProfilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til AfroMan

oslo-mann

@oslo-gutt
aktiv 3 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt oslo-mann:Disse profilene har oslo-mann besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje