Profilbildet til InsomniaProfilbildet til gummihelgeProfilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til Kjekken88Profilbildet til LokerProfilbildet til Helene89Profilbildet til MM77Profilbildet til BB-btm4topProfilbildet til SussProfilbildet til kinkysub slutProfilbildet til MachiavelliProfilbildet til TengilProfilbildet til Unggutten98Profilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til ArielProfilbildet til sabriina
Profilbildet til MehtevasProfilbildet til Zuurie2Profilbildet til Grom87Profilbildet til poopITboyProfilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til LululuuProfilbildet til staalmannenProfilbildet til zethProfilbildet til Hanne PanneProfilbildet til MiaBellaProfilbildet til LeticiaProfilbildet til NtrøndereProfilbildet til AlexanderProfilbildet til kjelli77Profilbildet til IsDronninga47Profilbildet til Kaisa

oslo-mann

@oslo-gutt
aktiv 2 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt oslo-mann:Disse profilene har oslo-mann besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje