Profilbildet til latexthingProfilbildet til Dotto81Profilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til SpindelProfilbildet til OpplandsParProfilbildet til KennethR88Profilbildet til BiJ25iParProfilbildet til mrniceguyProfilbildet til AndroidProfilbildet til Mr.XProfilbildet til trisvikProfilbildet til jan50Profilbildet til Haakon92Profilbildet til Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.Profilbildet til Oslogutt45Profilbildet til swedman
Profilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til GeiriProfilbildet til Stine1986Profilbildet til KvastenProfilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til snirlenProfilbildet til DOMINANTProfilbildet til ShyroxyaProfilbildet til OsloG21Profilbildet til BjoernProfilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til L_KProfilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til soulofkitchenProfilbildet til AlexsProfilbildet til G94skedsmo

oslo-mann

@oslo-gutt
aktiv 2 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt oslo-mann:Disse profilene har oslo-mann besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje