Profilbildet til RantazticProfilbildet til Telemann88Profilbildet til sydvest m48Profilbildet til stuve92Profilbildet til westpar76Profilbildet til StreetgirlsProfilbildet til TheReaderProfilbildet til Karlsen20mProfilbildet til BjoernProfilbildet til Mr NilsenProfilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til KineticMan75Profilbildet til Savannah2581Profilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til BistvgProfilbildet til Bortenfor Vanilje
Profilbildet til SjtProfilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til AndyrjProfilbildet til ThomasassProfilbildet til losamantesProfilbildet til Preci1ous69Profilbildet til knutbrgProfilbildet til pytagorasProfilbildet til LangbeinProfilbildet til vannmann1987Profilbildet til Cecilie95Profilbildet til JM28Profilbildet til HebroProfilbildet til oslobiffenProfilbildet til leandroProfilbildet til Arousal

oslo-mann

@oslo-gutt
aktiv 2 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt oslo-mann:Disse profilene har oslo-mann besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje