Profilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til KingRabbitProfilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til KåtglattbarbertProfilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til GeeFunkProfilbildet til losamantesProfilbildet til ArconadaProfilbildet til Lill17Profilbildet til SussProfilbildet til ingwardo82Profilbildet til m33sandnesProfilbildet til iNøff_saidProfilbildet til Telemann88Profilbildet til ThomasDes
Profilbildet til TordenspydProfilbildet til **vampelitenProfilbildet til Oslo27Profilbildet til TheReaderProfilbildet til BiparProfilbildet til OlavsenProfilbildet til Nic94Profilbildet til bwillyProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til nina1992Profilbildet til JavhaxProfilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til Torill1979Profilbildet til NylongummiProfilbildet til AyakachanProfilbildet til Sadominator

oslo-mann

@oslo-gutt
aktiv 2 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt oslo-mann:Disse profilene har oslo-mann besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje