Profilbildet til colargolProfilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til Alexander44Profilbildet til ArielProfilbildet til badbombadillyProfilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til ExosProfilbildet til lekenergodProfilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til Bergen-nordProfilbildet til Stuker\'nProfilbildet til Sublime81Profilbildet til SwededarterProfilbildet til Helene89Profilbildet til babyboo
Profilbildet til RomeoProfilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til TuttaProfilbildet til englevingerProfilbildet til BotanicalProfilbildet til ScorpionProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til rubbergimpProfilbildet til NannaProfilbildet til Kimhan1992Profilbildet til xdresserProfilbildet til vanosm52Profilbildet til lovebbwProfilbildet til runAProfilbildet til Oslo 44Profilbildet til Donatello21

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje