Profilbildet til ensomgutt23Profilbildet til NataProfilbildet til OsloG21Profilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til carogirlProfilbildet til Passivg19Profilbildet til orphansProfilbildet til MM77Profilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til ArielProfilbildet til 1randybuggaProfilbildet til Gutt20sørProfilbildet til ScorpionProfilbildet til Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.Profilbildet til agderProfilbildet til Tigergutten82
Profilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til Tor&tina40Profilbildet til SammiProfilbildet til petzlProfilbildet til HaugalendingProfilbildet til No StringsProfilbildet til InnlandetProfilbildet til dewill77Profilbildet til NettstedetProfilbildet til AnMy99Profilbildet til jeanettekProfilbildet til AlexanderProfilbildet til KennethR88Profilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til KarinagayProfilbildet til FeralFeline

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje