Profilbildet til Lez 40Profilbildet til På_søkProfilbildet til AndroidProfilbildet til sabriinaProfilbildet til brollProfilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til kmfantProfilbildet til CleoProfilbildet til XL KukkProfilbildet til KingRabbitProfilbildet til synnyProfilbildet til Mr BMWProfilbildet til Caleron86Profilbildet til FinelineProfilbildet til Mr.XProfilbildet til MummiMamma
Profilbildet til sexypar85Profilbildet til Hemne72Profilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til UerfarenProfilbildet til M23_NylonProfilbildet til jens41Profilbildet til KinkymasterProfilbildet til _riccovero_Profilbildet til SoftfeetProfilbildet til bodybuilder.xl ?? passiv 28Profilbildet til sverre89Profilbildet til Life is a gameProfilbildet til m33sandnesProfilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til jenandProfilbildet til Rebel&Passion

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje